Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » JZD můj největší (ne)přítel, aneb pěstování v kukuřici
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
(Sickboy)
Host

Dotaz Příspěvek č. 1

Mám takovej menší problém. V kukuřici mám asi metrový kytky(sázel jsem moc pozdě, asi koncem června, poněvadž předchozí políčka mě vždycky sežrali slimáci a srnky) a mám strach aby mě kytičky začali kvíst dřív než zemědělci tu kukuřici posečou. Nevíte někdo kdy se sklízí kukuřice? Mám nastartovat kvetení?(světelnej šok). Kdy je na to nejlepší doba? Máte někdo skušenosti s pěstováním v kukuřici?

Old Post 26-07-2002 v 09:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

to MOONLIGHT: no myslim, že si to trochu poplet, kukuřice na krmení (do siláže) se sklízí dřív, a kukuřice na semeno, se sklízí pozdějc, až když sou semena pořádně uzrálá!

jo a jinak kukuřice je naše spřízněná rostlina protože její produkty se jmenují taky palice :

to sickboy: no teď už je na to pozdě, co s tim naděláš když budou sklízet dřív a kytky ještě nebudou zralý, na hulení to bude skoro k ničemu (slabota), tak na vaření

nejlepší je si vychystat nějakýho známýho z JZD a ten zjistí kde a kdy se bude pěstovat a sklízet kukuřice, a je to. nebo jak tady kdysi někdo psal pod záminkou výskumu, nebo nějaký seminární práce na škole, si vymyslet nějakou hystorku a jít se zeptat majitele kde kdy a co sází kdy sklízí a podobně, dělat že to strašně žerete a že chcete bejt zemědělskej inženýr, a podobně, vidlák bude nadčenej a poví vám i to co neví :

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 26-07-2002 v 11:35 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
(Sickboy)
Host

hmmm Příspěvek č. 3

Ok. Díííky moc. Jinak sory za ty debilní otázky. Jsem tady na groweru podruhé, takže se tady neumim tak dobře orientovat a v kukuřici pěstuju prvním rokem.
Jinak kousek vod mýho pole je kravín, takže se tam asi půjdu voptat kdy sečou. Ta kukuřici co tam roste, bych vodhadoval spíš na tu "na semeno" poněvadž má už docela hustý klasy(asi 20 čísel).

Old Post 26-07-2002 v 22:45 PM
Patule
Nový Člen

Karma uživatele Patule - 33% Pěstitelská

- Příspěvek č. 4

-

[Edited by Patule on 13-08-2002 at 09:26 PM]

Old Post 27-07-2002 v 07:43 AM
Patule je offline   Profil uživatele Patule   Find more posts by Patule   Foto galerie člena Patule     Add Patule to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
(Sickboy)
Host

kukurukuku Příspěvek č. 5

A sakra.... Já jsem z Východních čech. Ale řek bych, že i tady se pěstuje kukuřice na semeno, protože co jsem slyšel, tak hodně lidí tady dává do kukuřice...

Old Post 27-07-2002 v 16:27 PM
Patule
Nový Člen

Karma uživatele Patule - 33% Pěstitelská

- Příspěvek č. 6

-

[Edited by Patule on 13-08-2002 at 09:27 PM]

Old Post 27-07-2002 v 17:08 PM
Patule je offline   Profil uživatele Patule   Find more posts by Patule   Foto galerie člena Patule     Add Patule to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás