Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Průser
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Teď čtu místní noviny a dozvídám se že: v Okrese ........ v lokalitě ......... bylo zjištěno konopí seté. No a ten průser je ten, že to mám v té oblasti kterou jmenovali. Je možný, taky, že je to někoho jinýho. Ale co bych měl dělat. No nejspíš tam asi už za nima nebudu chodit a počkám si až do sklizně. Divil bych se, kdyby tam dělali hlídky ve dne v noci. No asi tam už nefpáchnu. Co by jste dělali vy?

Old Post 24-07-2002 v 17:44 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shibby
Nový Člen

Karma uživatele Shibby - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Sel bych se podivat na sve deticky!!!!!

Old Post 24-07-2002 v 18:20 PM
Shibby je offline   Profil uživatele Shibby   Find more posts by Shibby   Foto galerie člena Shibby   Click here to Send Shibby a Private Message   Add Shibby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dexmon
Stálý Člen

Karma uživatele dexmon - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no jasne..za chozeni ti nic neudelaj..

Old Post 24-07-2002 v 18:24 PM
dexmon je offline   Profil uživatele dexmon   Find more posts by dexmon   Foto galerie člena dexmon   Click here to Send dexmon a Private Message   Add dexmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Dělej všechno při starym, akorat vodu noš v batohu.Fotit tě snad při zalejvání nebudou.

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 24-07-2002 v 18:27 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nobody4
Stálý Člen

Karma uživatele nobody4 - 66% PěstitelskáKarma uživatele nobody4 - 66% Pěstitelská

Don't panic Příspěvek č. 5

Mno myslim, že se toho stíhu mít nemusíš. Myslim, že půjde o nějaký obrovský pole pro zemědělský účely (takový bylo vloni u nás) vypadá to hustě, ale je to technika. Bude někde poblíž. Pokud to máš kolem (celou tu lokalitu) promáklý a víš na tutovku, že tam nic takovýho neni. Dal bych si většího bacha. Mylsim že návštěva políčka není nic špatnýho. Kdyby něco, šel jsi náhodou kolem (na houby, vyvenčit psa... no něco si najdeš). Přímo na místě tě nemusí bejt vidět(skrčíš se, nebudeš mít světlý hadry apod). Jinak v tomhle případě bych si dal hodně velkýho majzla při sklizni. Sklízet vnoci (bez baterek- jsou moc vidět) nebo alespoň v podvečer kdy už je skoro tma. Pro převoz zvol cestu kde neni pravděpodobný, že potkáš benga. Každopádně opatrnosti není nikdy nazbyt. Ale myslim, že bez dozoru bych je nenechal. (samci, hmyzáci, včasná sklizeň)

Stay high if u can

Old Post 25-07-2002 v 01:37 AM
nobody4 je offline   Profil uživatele nobody4   Find more posts by nobody4   Foto galerie člena nobody4   Click here to Send nobody4 a Private Message   Add nobody4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

tak pochybuju, že tam benga postavěj hlídku na 24h denně, na to nemaj prachy ani lidi (pokuď nemáš pole o několika hektarech ) prej když něco najdou tak to hned ničej, tak že jestli to našli tak bych s kytkama už moc nepočítal

rozhodně bych se tam šel podívat, (já chodim hodně brzy ráno, kolem 4h hned jak je vidět, nejmenčí riziko že mě někdo uvidí!) a pořádně bych se tam podíval,

teda pokuď tam kytky ještě budou, tak bych to pořádně prozkoumal, benga jsou většinou dost neohrabaný a jestli se tam motali tak by to tam dost sešlapali a zanechali jiný nápadný stopy, prostě to vomrkni a pak nám sem napiš co a jak, hodně zdaru!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 25-07-2002 v 12:52 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Úplně bez strachu bych taky nebyl, ale velblouda bych z toho taky nedělal. prostě to tam vomrkni. Všechno ostatní napsal Oton a velice správně.

Old Post 25-07-2002 v 15:18 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tak jo. Zítra tam jedu a vezmu si sebou i SPRAYMIX od BIONOVA (něco jak pythamin ....).
Mám to v docela nepřístupným lese (bažiny, trní, a prostě naprostá nesmyslnost proč tam chodit). Zítra dám vědět. Teď už stačí jen doufat .........

Old Post 25-07-2002 v 17:10 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak sem tam včera šel. Tak si du takhle do teho lesa a najednou předemnou přeběh kanec 100km rychlostí, já se málem posral strachy eši to nejsou benga a won to kanec, ale i tak to byl adrenalin. Pak se konečně došel za "muškátama" a krásně si tam lebedili a smáli se na mě a já na ně. Takže fše OK (zatím). A dík za morální podporu.

Old Post 27-07-2002 v 08:36 AM
acid.hack
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

No já mám skleník a tam 8 kytek (docela slušný) a v lese mám celkem 12 (z toho 3 obstojný a zbytek sou sázený hrozně moc pozdě, takže sou to malý potvůrky). No výhoda je ta, že je mám ve svazcích (3ks.), které jsou vždy na jiným místě.
jinak je to OK

Old Post 27-07-2002 v 17:23 PM
T-MaN
Stálý Člen

Karma uživatele T-MaN - 47% Pěstitelská

to TIME Příspěvek č. 11

cau time! to si mi s tym byvanim na dedine pripomenul moju situaciu. mam dokopy 4 kyti (to je vsecko co mi tohtoroku prezilo ;( ). Lenze uz som pocul, ze sa hovori, ze pestujem vo velkom na predaj - ja pestujem a brat predava. A sakra. Potom je tu jeden chalanisko, ma asi 15 a nedal by do huby nic, ani chlast ani ganju (aj ked nie je proti, ale uvedomuje si, ze je este skoro). Tak o tom sa zase hovori, ze nam vyhladava nase policka a potom to fajci, lebo je zavisly. Sakra, to je uz dost. Zjistili sme kde je pes zakopany - mame tu mi totiz protidrogoveho spasitela, ktoreho syn to nejak nezvladol, hulil a potom aj stofoval az posiel. Takze aby som pravdu povedal, dost mi pokazil chut do pestovania a mam blbe pocity. Rodicia samozrejme davaju na tie vymysli a tak som doma pod sokolym pohladom. No tak tolko k tomu byvaniu na dedine.

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 29-07-2002 v 17:03 PM
T-MaN je offline   Profil uživatele T-MaN   Find more posts by T-MaN   Foto galerie člena T-MaN   Click here to Send T-MaN a Private Message   Add T-MaN to your buddy list     Navštiv homepage uživatele T-MaN! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DtRik
Stálý Člen

Karma uživatele DtRik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

normalne tam bez kdyz to bude potreba zalit myslim ze to nejak sledovat nikdo nebude a kdyby te tam chytli tak to bude maximalne podminka ...

(((DtRik)))

Old Post 19-08-2002 v 18:25 PM
DtRik je offline   Profil uživatele DtRik   Find more posts by DtRik   Foto galerie člena DtRik   Click here to Send DtRik a Private Message   Add DtRik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Jak to dopadlo to nevím, asi to jen sklidili, zhulili a nikoho nechytly. Moje to nebylo, takže Adios. Skleník se mě povedl, takže mám zásoby na 2 roky. Mám to vyfocený takže v nějbližší době se dočkáte fotek.

ganja for ever

Old Post 26-10-2002 v 10:52 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás