Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam kyticku asi tak 2,5 mesice starou (skunkovou) aa palicky furt nikde co s tím?hnojit jsem to hnojil ale nic alicky jakoby ta kyticka neznala.kamos mel ten samy skun a palice mu rasi uz davno cca.1mesic zpatky.
nuz neviem, vzhalom k tomu, ze je to outdoor sa mi zda normalne, ze rastlinka nepalicuje, kedze fotoperioda dna je D/n. ? skor sa mi zda divne, ze pises o kamosovej, ktora uz palicuje. nie som nejaku super expert, alebo team director, ale mne sa to zda byt vpoho...jedine, ze by ten skac mal byt solarnoperiodovy ignorant.
Neboj. Kytka se řídí podle doby světla a tmy a teď je střídání dne a noci víc ve prospěch světla. Ale jak bude světla ubývat tak se kytka rozhodne kvíst. Já například dnes byl zkontrolovat kytky a dnes jsem poprvé bezpečně rozeznal u prvních dvou kytek pohlaví. (jedna holka a jeden kluk, kterej už boužel není mezi náma ) Takže vyčkej bude líp Ta kytka co kvete mohla začít kvíst ještě když bylo málo světla a hodně tmy ale jak to tak znám tak bych vsadil paldu za to, že je to samec. Chlapi sou totiž hodně nedočkaví.
.......get high.......higher than before..........
Myslím že kytka v růstové fázy 2,5měsíce by měla pohlaví už ukázat....,ale záleží na odrůdě,kámoš má kytky v zemi asi od začátku dubna a až před tejdnem trhal samce,což nasere,jelikož je naše zhulený oko už odsoudilo ve víru samičích květů,a věř mi že trhat kytky přes 150cm není nic příjemnýho....
Tak že vyčkej jako husa klasu ono to nějka dopadne,ale osobní zkušenosti jsou že nějaký noname venkovky ukážou pohlaví dříve,než něco šlechtičného původu...tak že by to eventuelně měl dobrej model,s delší květovou fází...
no vono to je různý i když nevim proč mám v jednom truhlíku několik kytek od půlky dubna a některý se už dávno ukázaly (samci šli do řiti) a některý sou ještě furt neutrální a to je to všechno stejnej model