Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sa jedna iba o technicke konope. To "nase" ostava stale mimo hry.
Ale aj tak ma tato sprava velmi potesila.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
mrtteeeeeeeeeee, idem oslavovať. a rovno objednávam šetky tie šupa modely. Lebo za iné stvrdnem v base na 10 rokov... Tak to už chápem, prečo sa ten lemonjely teší. Vážne, chápem...
Osobne si vazim vsetkych kladov tejto rastliny, pre hospodarstvo je urcite vzacnou surovinou. Uz len otazka biomasy a pod, vyzivy az po hodnotne konecne produkty.
Samozrejme, ze sa z nej nezhulim, navyse je tak trocha hrozbou pre outdoorarov vzhladom na mozny oprc, co sa aj mne obcas nevyhne, pretoze pestujem v okoli Blavy a tu je toho kopec.
Zhrnutie: Je to velka skoda, ze dlhe roky bola technika mimo zakon pre neopodstatneny strach z "nasich" odrod.
music rules, yeee
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
acheron - myslim ze kolega xel naznacit ze v okoli BA je nasadene mnozstvo kvalitnej canna, outrootisti sa ani v BA nezapru a teraz bude ta technika pre nich hrozba...ak sa mylim tak sorry ze sa staram mohli by nam dopriat aspon do 10% THC dopriat, ale aj toto je maly krocik pre cloveka ale obrovstky skok pre Slovensko
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
K tej technike v okoli BA je to tak, ze tu holt divoko rastie jedna radost, hlavne v okolo letiska. Kto pozna "Tiky-Taky", Zelenu vodu a podobne, vie o com hovorim. Su to pozostatky este zo sociku. Najhorsie na tom je, ze sa kazdorocne rozsiruje, hlavne tam kde sadia kukuricu. A urcite to nie je zasadene nejakym growerom. Ale v septembry uz byvaju samci zvacsa mrtvy.
Pre dieCatastrophe: Clovece, aj ja pestujem konope pre THC. Ale to neznamena, ze som odporcom pestovania techniky. Jej potenciel je zial velmi podcenovany, co je velka skoda. Precitaj si zopar dobrych knih, napr. Velka kniha o konopi je celkom dobrym prikladom. A je ich viac, staci mrknut nejaky thread o konopnej literature. Niekedy som dost rozcarovany, ked si kazdy pri slove KONOPE predstavi vysmiatu bytost alebo este horsie tazkeho fetaka :-( Prave to je ten problem, ludi treba naucit odlisovat tieto pojmy. Uvedomit si prospesnost techniky a potom mozno po rokoch aj klady "nasich THC odrod" Aj tymto smerom mozno viest boj za dekriminalizaciu. A o to nam growerom a hulicom snad ide
music rules, yeee
Naposledy upravil LemonJelly 10-03-2009 v 08:39 AM
DieCatastrophe: myslim ze je to dobre napriklad nato ze si bezny ludia ktory si myslia ze Canna. je strasidelna droga uvedomia ze to nieje az taka strasna rastlina a mozno nanu trochu zmiernia pohlad (aj ked to nieje presne ta ktoru tu "uctievame" xD )
Uznavam, ze boj nebude lahky lahky. Navyse o legalizacii mozeme len snivat, ale dekriminaliizacia je priechodna. Urcite to nebude skor ako o 10 rokov, ale cesta k cielu moze najrealnejsie viest prave tymto smerom. Na SVK je kopec ludi, ktori si myslia TRAVA=tvrda droga=zniceny zivot jedinca a jeho okolia. Ale prave edukaciou spolocnosti o problematike konope mozme casom nieco dosiahnut. V CR je to trocha ine, tam ludia zacinaju chapat a rozdelovat tvrde a makke droge, aj ked aj tam je dost "neprebudenych". Ale tito ludia, zvacsa v dochodkov veku, casom ididu na onen svet a nastupi mladsia generacia. Ale ako sa pise, cas prinasa ovocie. Medzitym treba ludom "masirovat" mozog a oboznamit ich kompletne s touto problematikou.
Jo, a tie keci v kanale ber s rezervou, predsa len je tu silna komunita nast-rocnych deti. Namiesto reagovanim na ich nezmyselne thready, radsej zvol cestu ignoracie.
music rules, yeee
Naposledy upravil LemonJelly 10-03-2009 v 08:39 AM
pripajam sa k nazorom LemonJellyho ja som sa na celu temu pozeral z globalneho hladiska a nie z hladiska "fetakov" urcite je dobre ze rastie technika uz legalne aj ked rastla vsade aj tak...ale to iste mas s kvalitnou trafkou, aj tak nam rastie vsade je to urcite krok spravnym smerom a tu frazu som mozno trocha prehnal chapete mi kozmonauti psychonauti to mame zaryto v kodexe...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Bandita tento thread je o legalizacii cannabis sativa v zmysle technickeho vyuzitia. O legalizacii marihuany sa diskutuje v threade Legalizacia marihuany na Slovensku http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=8226 . Toto sme tam uz zaznamenali...
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
tak naco take chujoviny riesit,co mam z technickeho konope?
tu kde byvam pod hradom je toto po milu jarmilu..uz dlho
a k teme ci je to krok k legaliz.
asi nie
Původní příspěvek od Bandita tak naco take chujoviny riesit,co mam z technickeho konope?
tu kde byvam pod hradom je toto po milu jarmilu..uz dlho
a k teme ci je to krok k legaliz.
asi nie
Poviem to asi takto. Neviem ci je u nas legalne mak pestovat alebo ci niekedy bolo ale pamatam si ze odmala som vedel ze babka pestuje makovice na poli. Mali sme doma makovice na ozdobu vo vaze, rad som jedol aj suchy mak z makovic. Ked som sa neskor dozvedel ze sa z maku da vyrabat heroin zobral som to ako sice ako fakt, ale ked sa hovori o pestovani maku, vzdy ma najskor napade pozitivny vyznam a az potom drogy. Keby ste sa ma spytali ci som pre zakaz pestovania maku tak by som bol jednoznacne proti a to prave z tohto dovodu(a to si velmi dobre uvedomujem ze su opiaty dost skodlive drogy). A teraz si to prenesme na konope. Deti budu vyrastat s tym ze konope je uplne normalne, robia sa z neho tricka, povrazy. Aj ked budu vediet ze sa z neho da ziskat aj "droga" bude to az druhe v poradi. Proste budu vyrastat v tom ze je konope prirodzene. A preco by sme mali zakazovat nieco prirodzene?
A na druhu stranu, vy si nevazite vsetko co moze cloveku konope poskytnut? To fakt vnimate iba tie sisky nic ine? Podla mna legalizacia technickeho konope a marihuanoveho konope su spolu previazane.
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow