Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Napisal som im mail: Dobry den. Na pomerne znamom fore www.grower.cz sa vedie diskusia ohladom predaja konopnych semien na SVK. Chcel by som preto opytat ako to vlastne je. Nejedna sa o prekurzory a pod. A je mozne si kupit semena aj osobne vo vasej predajni v BA? Dakujem za skoru odpoved. S pozdravom LJ
Odpoved bola: Na pomerne známom fóre grower.cz sa diskutuje o všeličom. Nemienim diskutovať na tému ne/legálnosti predaja akýchkoľvek produktov. Tento tovar si môžeš objednať cez e shop, alebo priamo v obchode.
S pozdravom
XYZXYZ
Grower Growshop&Headshop
Osobne som od nich zopar veci bral, ale iba osobne. A bolo to bez problemov a verim, ze nejaky kseft este cez nich urobim. Zial semena od nich momentalne asi brat nebudem, mam ich uz teraz dost
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Naposledy upravil LemonJelly 13-02-2009 v 10:44 AM
Kazdopadne bude najlepsie, ak to tam pojde niekto kupit, skontroluje v com to je zabalene (napr. na DPseeds packoch to bude najlepsie poznatelne) a poreferuje.
Tak sup-sup semienkupychtivi groweri
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
ale tiež trošku nepochopitelne....durban poison od DP 5 seeds 30eur a 10seeds 35 eur nejake čudne ale asi je ten dp trosku predrazeny ale ostatne ceny vyzeraju v pohode.....ale akonahle to niekto skusi nech tu napiše...
Grower.sk je dôveryhodný shop, z vlastných skúseností... Rovnako ako aj growland.sk a biobotanik.sk. Určite sa nemusíte báť kupovať od nich. A semená myslím nie sú nelegálne ani na Slovensku...
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
tak s tou odpovedou ma to dostalo, chcel som od nich an leto objednavat
ale s tou odpovedou sa mi to nepaci, mali by troska ludskejsie
pristupovat.. a semena su myslim na SVK legalne lebo neobsahuju
THC..
Prepacte ak mozem tak zareagujem. Semena konope je mozne dovazat na Slovensko avsak len druhy ktore nemaju vyssi obsah THC ako 0,2 percenta. CIze technicke konope. Podla vyjdrenia pravnika je semeno konope z ktoreho vyrastie rastlina obsahujuce vysoke percento aktivnej latky posudzovane podla zakona o drogach v paragrafe 188 z roku ako predmet urceny na vyrobu drog. Neviem ci by niekto presvedcil sudcu, ze tie semena nesluzia na vypestovanie marihuany....staci aby si klikol na stranku firiem ktore semena produkuju a maju jasny dokaz. Tak neviek kto to bude chciet risknut a vlacit sa po sudoch. Ja osobne by som to nekupoval na Slovensku ....ale ak mate niekto ine skusenosti alebo informacie tak dajte vediet ....tu este spomenuty zakon. Ak su tu nejaki pracnici tak si rad precitam aj ich nazor ....pretoze viac pravnikov viac uhlov pohladu....nakoniec vsak aj tak bude o vsetkom rozhodovat sudca
/1/ Kto vyrobí, sebe alebo inému zadováži alebo prechováva predmet určený na nedovolenú výrobu omamnej alebo psychotropnej látky alebo jedu alebo jadrovej alebo obdobnej rádioaktívnej látky, potresce sa odňatím slobody až na 3 roky alebo peňažným trestom alebo prepadnutím veci.
/2/ Odňatím slobody na 1 rok až 5 rokov sa páchateľ potresce,a/ ak spácha čin uvedený v odseku 1 vo väčšom rozsahu, alebo b/ ak získa takým činom značný prospech
/3/ Odňatím slobody na 2 roky až 8 rokov sa páchateľ potresce, ak spácha čin uvedený v odseku 1 voči osobe mladšej ako 18
No tak jsem pozadal znameho, aby mi tam zkocil koupit 5 seminek Shamana od Dutch Passion Seeds a probihalo to tak, apson co sem pochopil po telefonu, ze dal zalohu a v pondeli si ma prijit pro seminka. Z toho usuzuju ze nemaji seminka v obchode ale ze je bud obednavaji z dane seedbanky nebo je maj nekde ulozeny aby je nemneli primo v shopu. Dam vedet az se dozvim dalsi info. Pestu zdar R.
Takže poviem že su to seriozny grow shop. Kupoval som semena pohode mi to doslo velmi pekne zabalene na dobierku do 42h.
som spokojny a celkom sa mi tento LOW princip pači