Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dostal se mi do rukou mininebler a nejak mi to hrozne strika ze to nemuze bejt mezi kytickama :/ nemá nekdo nejakej nápad nebo radu aby to tak nestrikalo (jinak páru to dela suprovou)..
mne to tiez prskalo medzi kytky,ale jedine co som spravil ze som to posteloval tak aby to slo co najdalej a na najblizsie ohrozene som dorobil rozne improvizovane dazdniky no moc som sa stym neparal..
zdravim plovak je k hovnu ja ho mam, musis mit nato nejakou upravenou nadobu nebo dej neco nad membranu,dej to vysoko aby to delalo mlhu a zaroven nestrikala voda ja sem se stim paral jak dlouho nez sem to vyladil.