Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dovolím si odpovědět za Deua
Na mou stejnou otázku mi bylo sděleno něco jako v tom smyslu : "Za zásluhy (v oblasti pěstění atp." Doufám, že jsem to moc nezkomolil
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
..se zucastnis party na oslavu 1000 člena na Groweru které se konalo .. už ani nevim kdy , ale bylo to na koupališti Džbaně . Tam jsme všichni pěkne pokecali , pohulili a něco takovýho se tam povídalo .... Taky možnost , snad jsem to nezkomolil
Já si myslim že když budeš activní jako je třeba například viridis tak ten titul taktéž získáš. No a pak už jen záleží na tom o čem ta twoje activita bude ať už budeš dávat rady či psát srozumitelný thready o čemkoli co se pěstění či zapojení týče tak tě bude GROWER comunita určitě brát jako plnohodnotného člena groweru.cz se swim wlastnim TITULEM.
Toť FŠE
Zkus 30 (slovy třicet) příspěvků. Mě to fungovalo. Adios
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Jo a eště sem chtěl dodat že kdo pošle příspěvek na obnovu Groweru tak taky může získat svuj titul
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
...hele a já dokonce slyšel, že když pošleš nějaký prachy karlosovi, tak prej za to dostaneš TITUL!!! no ku*va, neber to... ale fakt už nevim, kdo mi to říkal a jestli je to vůbec pravda (mno uvidíme, už jsem mu nějaký ty doláče sendnul)