Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caj...pestuju ve skleniku kterej ma jenom 1,5m na vejsku my kytky sou tam mesic a us maj 65 cm zastrihavam je a hnojim slepicima hovnama..bojim se ze proste budou moc vysoky...nevite negdo jak to udelat aby se nesnizila vynosnost kyti a abych je nemusel usmiknout v pulce? myslite, ze by slo je vest po strope skleniku(neco jako psi vino)? dik za rady
zdravím zmrskanku no záleží taky kolik kyti v tom skleníku máš,co já vím tak kyti ve skleníku jsou tak třikráte větší a mohutnější než by ti jinak rostly venku.Na takový 2-3m dlouhý skleník ti postačí tři kytky,jinak z toho bude málo produktivní džungle.To že jsi kyti zastříhal mi přijde jako né moc dobrý nápad jelikož se rozrostou do šířky a výšku to omezí jen málo,zkusil bych kyti trochu spíše trénovat a to tak že budeš větve přichytávat nějakým hrubším drátem k zemi,a hlavně si dej pozor ať se listy nedotýkají země,a stěn skleníku můžeš tak přijít o dost z ůrody jelikož tím když budou listy nalepený na stěnách se jistojistě dočkáš plísně.Jak se ti jednou plíseň ve skleníku rozjede může ti zničit celou ůrodu do pár dnů takže bych hodně větral.Taky je dobrý jelikož se ve skleníku tvoří šílený kvanta listů je občas prostřihat ať může kolem dobře proudit vzduch,klidně bych se nebál ostříhat i polovinu listů hlavně odspodu kde se plísni nejlépe daří tak ať ti rostou
jak již nastínil Kobliháč, vůbec se s tim neser :-) a nějak ty kytky deformuj, jestli máš hodně místa do šířky tak klidně je zlom, tak aby si je neulomil uplně!!! ale aby se kytka nalomením ohnula třeba do pravýho vingle a uvidíš jak ti to pomůže a jak se za chvilku na kytce udělá "koleno" a vesele si poroste dál a nebude tak vysoká, můžeš přivazovat všim možným k zemi, budu opakovat Kobliháče, hlavně ať to neleží na zemi, by to plesnivělo, kytky vydrží hodně! je to v podstatě plevel :-)))
Já doma za oknem dělám z kytek bonsaje, a jde to vychytat.Já jsem hned ve druhém patře zastřihl hlavní stonek a začal jsem vytahovat ty čtyři větve do stran vodorovně a ještě jsem přihl stonek k zemi.Takže jsem měl čtyři větve ve vodorovné poloze.Ty se protáhly a až měly dostatečnou délku tak jsem je zaštípl.Z nich pak začali růst větvičky,které udělali korunu.Všechny palice byly ve stejné víšce,takže na všechny šlo stejně slunce při dozrávání.
Nazdar - pocitam s podobnym problemem - a zkousim jej resit takhle: natahl jsem si pletivo do vertikalniho SCROGu a nektere kytky dukladne vyvazal 'naplacato'. Par mensich si jich jeste setrim, zkusim i horizontal, ten by snad mel jit i prodluzovat do boku, kdyby to nestacilo - takze by to bylo reseni 'psi vino', jak jsi to trefne nazval. Kdyz to funguje ve skrini, proc ne ve skleniku, to je prece taky skrin .
Dej vedet, jak to dopadlo - drzim palec.
:-) pánove, pomalu ale jistě docházim k názoru, že s našima kytkama, pomocí drátu, pletiva, provázku a závažíček se dá prostě dělat cokoliv! já to praktikuju na balkóně taktéž, dnes udělám nějaký fotky, ale nemam digitál tak až dofotim film a udělám fotky někde se tu určitě vyjeví...