Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » moc vysoky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

caj...pestuju ve skleniku kterej ma jenom 1,5m na vejsku my kytky sou tam mesic a us maj 65 cm zastrihavam je a hnojim slepicima hovnama..bojim se ze proste budou moc vysoky...nevite negdo jak to udelat aby se nesnizila vynosnost kyti a abych je nemusel usmiknout v pulce? myslite, ze by slo je vest po strope skleniku(neco jako psi vino)? dik za rady

Old Post 22-05-2002 v 20:14 PM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zdravím zmrskanku no záleží taky kolik kyti v tom skleníku máš,co já vím tak kyti ve skleníku jsou tak třikráte větší a mohutnější než by ti jinak rostly venku.Na takový 2-3m dlouhý skleník ti postačí tři kytky,jinak z toho bude málo produktivní džungle.To že jsi kyti zastříhal mi přijde jako né moc dobrý nápad jelikož se rozrostou do šířky a výšku to omezí jen málo,zkusil bych kyti trochu spíše trénovat a to tak že budeš větve přichytávat nějakým hrubším drátem k zemi,a hlavně si dej pozor ať se listy nedotýkají země,a stěn skleníku můžeš tak přijít o dost z ůrody jelikož tím když budou listy nalepený na stěnách se jistojistě dočkáš plísně.Jak se ti jednou plíseň ve skleníku rozjede může ti zničit celou ůrodu do pár dnů takže bych hodně větral.Taky je dobrý jelikož se ve skleníku tvoří šílený kvanta listů je občas prostřihat ať může kolem dobře proudit vzduch,klidně bych se nebál ostříhat i polovinu listů hlavně odspodu kde se plísni nejlépe daří tak ať ti rostou

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 24-05-2002 v 16:33 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jak již nastínil Kobliháč, vůbec se s tim neser :-) a nějak ty kytky deformuj, jestli máš hodně místa do šířky tak klidně je zlom, tak aby si je neulomil uplně!!! ale aby se kytka nalomením ohnula třeba do pravýho vingle a uvidíš jak ti to pomůže a jak se za chvilku na kytce udělá "koleno" a vesele si poroste dál a nebude tak vysoká, můžeš přivazovat všim možným k zemi, budu opakovat Kobliháče, hlavně ať to neleží na zemi, by to plesnivělo, kytky vydrží hodně! je to v podstatě plevel :-)))

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 24-05-2002 v 16:43 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ok diky trochu sem to prostrih a zejtra tam nabehnu s dratem,.

extravaganja

Old Post 28-05-2002 v 20:49 PM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dave UBG
Nový Člen

Karma uživatele Dave UBG - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Já doma za oknem dělám z kytek bonsaje, a jde to vychytat.Já jsem hned ve druhém patře zastřihl hlavní stonek a začal jsem vytahovat ty čtyři větve do stran vodorovně a ještě jsem přihl stonek k zemi.Takže jsem měl čtyři větve ve vodorovné poloze.Ty se protáhly a až měly dostatečnou délku tak jsem je zaštípl.Z nich pak začali růst větvičky,které udělali korunu.Všechny palice byly ve stejné víšce,takže na všechny šlo stejně slunce při dozrávání.

[Edited by Dave UBG on 29-05-2002 at 01:01 AM]

CHOPPER,HOBO,pilot konvenční čtyřpístové stíhačky

Old Post 28-05-2002 v 23:55 PM
Dave UBG je offline   Profil uživatele Dave UBG   Find more posts by Dave UBG   Foto galerie člena Dave UBG   Click here to Send Dave UBG a Private Message   Add Dave UBG to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dave UBG! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Nazdar - pocitam s podobnym problemem - a zkousim jej resit takhle: natahl jsem si pletivo do vertikalniho SCROGu a nektere kytky dukladne vyvazal 'naplacato'. Par mensich si jich jeste setrim, zkusim i horizontal, ten by snad mel jit i prodluzovat do boku, kdyby to nestacilo - takze by to bylo reseni 'psi vino', jak jsi to trefne nazval. Kdyz to funguje ve skrini, proc ne ve skleniku, to je prece taky skrin .
Dej vedet, jak to dopadlo - drzim palec.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 29-05-2002 v 06:31 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

:-) pánove, pomalu ale jistě docházim k názoru, že s našima kytkama, pomocí drátu, pletiva, provázku a závažíček se dá prostě dělat cokoliv! já to praktikuju na balkóně taktéž, dnes udělám nějaký fotky, ale nemam digitál tak až dofotim film a udělám fotky někde se tu určitě vyjeví...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 29-05-2002 v 10:28 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

to zmrsk...
můžeš je vohnout, nebo pěkně zastřihávat a udělat keříky! každopádně souhlas s koblihem baha na plíseň!
hodně štěstí!!!

Old Post 29-05-2002 v 11:45 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-05-2006 - Pomoc s řízky - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás