Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak lidi, který ste byli, svěřte se, jak to vypadalo... Já nemohl, neprozřetelně jsem se nechal naverbovat na rodinné nucené práce v domnění, že vše bude o týden déle.
Alespoň jsem z Plzně vyslal své emisary, od kterých nemám žádné zprávy, tak počítam, že to bylo OK
Svěřte se svými dojmy a zážitky unavenému kulimu...
Mnohem lépe, než jsem očekával - po všech stránkách. Účast hojná, atmosféra 110% pohoda, média médiovala až překvapivě objektivně, přístup policie zcela korektní a rozumný - nikdo neprudil (jako ostatně nikdy v minulých letech), skini pravděpodobně kdesi v městské kanalizaci (svůj k svému ) a snad pod dojmem z tohoto průběhu se ke správné věci (t.j. proslovu) rozhodly též některé z osobností, původně podlehnuvších "odvolávací hysterii". Takže se MMM2002 vydařilo snad nejlépe z dosavadních ročníků - navzdory lidské blbosti (obstrukce s pronájmem plochy) a sraní do společného hnízda (tak nějak obecně...).
jak uz povidal Greater@ - super pocasi, spousta krasnejch lidi, spousta huleni, akorat bylo naprd, ze nebyli nikde zachody i ten podelanej McDonald je zavrel. Jinak musim celou akcicku shodnotit kladne - moc se mi tam libilo
to oton
neboj, urcite nejaka reportazicka bude, videl jsem tam poletovat Deu@ s fotackem
Jo,bylo to opravdu super. Začátek byl sice trošku rozpačitej a vypadalo to, že se nás sejde hodně málo, ale rozjelo se to fakt skvěle. Počasí navzdory předpovědím přálo příznivcům travky na 100%. Příští rok to bude určitě ještě větší. Už se těším :-)))
[Edited by robor on 05-05-2002 at 11:02 AM]
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
jo bylo to super, byl sem tam asi od 4 do 6 a moc se mi tam libilo. Videl sem Bushku :-) a Marka Jehlicku. Vzhedem k tomu co sem ocekaval po odreknuti JXD to bylo dost dobry a byla to jednoznacne nejvetsi a nejlepsi demostrace na legalizaci travky u nas.
jo jak uz sem rekl jinde, bylo to krasne, pocasi lepsi byt snad ani nemohlo, hudba v pohode, ale kdyz sem se kouknul na nove na zpravy tak tam zas bylo natocenych jen nekolik rekneme vice alternativnich lidi, ale to ze tam bylo spousta normalnich to uz je nezajimalo. No ale ted trochu jny tema, kolik si myslite ze tam bylo lidi, na jednicce rikali 1500 na nove 2500 ale podle nekolika lidi vcetne me tam bylo lidi o hodne vic, tak 3 mozna 4 tisice,takze co vy an to?
Ja jsem tam prijel asi kolem pul treti a fakt super.
No teda my sme zacli uz ve vlaku a uz v tom vlaku sem si uvedomil ze tam bude slusnej pocet lidi (kdo jel warsavakem tak to musel videt).
Neuveritelna koncetrace vyhulenejch lidi, atmosfera pohodova.
Na to za jakejch podminek se ta akce delal dopadla fakt dobre.
Jasne zachody by se hodili ale to se dalo vyresit za nejakym stromem nebo kerem(je faktem ze ladies s tim meli trochy problemy a v hospode se tvorila husta fronta). Nejhorsi byla ta streka pro pivo, po nekolik cestach sme si ho nechali tocit do pet lahvi, ta dalka to bylo fakt neco kdyz to clovek sel nekolikrat.
A jeste odpodky - kose co tam byly, byly totalne preplneny a pak se tam valel bordel upne fsude.
Akce sqela a opravdu nechapu jidi jako jxd - at jdou nekam, rozhodne s toho nebyl zadnej politicko-agitacni predvolebni meeting.
Rozhodne sem rad ze sem tam byl, hafa lidi - hafa zkourenejch lidi.
To polezenicko na trave ve stinu mezi stromama bylo uplne stvoreny k baleni speku - poooohodicka.
No policajti na to ze tam kazdej balil a hulil speky tak to brali v pohode, no az na to ze meli potrebu si to cely zdokumentovat tak tocili a fotili - asi je to fakt bavi.
fakt parada,nejdriv to vypadalo ze se tam nic nedeje,ale nakonec to bylo zupaa koupil sem si tam mmmoooccc paknou knizeckuakorat me mrzi ze sem tam mohl byt jen hodinuale i tak dobry.je ted nekdy este jina akce???????????????????????????????????????????????
Koukam ze tam dost lidi nebylo, fakt ste prisli o hodne.
Akorat skoda ze se v pul desaty koncilo, jasne pak by to bylo ruseni nocniho klidu.
My sme se znamejma premesleli jestli by to nekde jinde nebylo lepsi - treba prave aby nebyly problemy s magistratem a pak s tim rusenim nocniho klidu.
No moc sme toho nevyresili proze v Praze se asi nenajde moc miste, kde by to nejakyho mistniho neotravovalo.
Ja jsem rikal ze letna je v Praze na tyhle akce asi jedno z nejlepsich mist, posezeni na trave je super a pro pareni je mista taky dost. Kdyby nebylo bojkotu tyhle akce ze strany magistratu tak je to asi nejlepsi misto v praze.
Kamos rikal ze by bylo mozna lepsi udelat to nekde na louce nedaleko prahy - no nevim podle me by to bylo organizacne mnohem tezsi a asi by tam nebylo tolik lidi.
Bylo to tam super...ani sem nečeqal, že tam bude toliq lidí a toliq zábavy...původně sem si to přectavoval yaqo že tam bude 50lidí proydem se ulicí s vlaykama trávy a paq pudem domu...ale opaq byl pravdou...přišel sem tam trochu pozděyc...a to uš tam bylo asi 1000lidí a všude ňáqá zábava...no prostě faq super...