Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se s vama podělit o nějaké to foto svejch kytek pro letošní sezonu:
foto1:Hashberry-řez od kámoše
foto2:AK47-řez
foto:3Bublegum-řez
foto4,5:Magic Crystal orig.Master seeds
foto6:Mandala 1-orig.seed
foto7:Jock Horor orig seed výměna za orig seed Hashberry
Ještě mám 3ks Hashberry,ale s tou se chlubit memohu pač jsem ji vysadil hodně brzo a všechny 3 začli nakvétat.Něco jsem otrhal a zaštipol jsem FIM tak douifam,že s toho ještě něco bude.V týdnu přidám fota.
Pleace:poraďte co s tím.Má to vúbec smysl ještě vysadit ven?A co by bylo dobré udělat,aby to stálo za to?Je mi jich líto vyhodit,když už jsem investoval do tech semen ty eura.
Jasný, že to máš hodit ven...začne to znovu růst, ale tak na 3 týdny se to zbrzdí...A kytky ve finishi budou menší než ty nenakvetlé..ale kvalitka bude podobná...
Pomohlo by tomu hodit to na 2 týdny pod lampu na 18-20 světlo, zbytek tma...trochu bys to urychlil
Jasně, hoď to ven, ale jestě si počkej až bude teplejš, zbytečně bys je tím mrazem trápil, neli zhermoval. (můj názor) S nakvetením nemám zkušenosti, ale co to zkusit střihnout (jako když chceš udělat zastřižení), podle mně tím kytka zesílí a bude odolnější. Ale nevím, jen návrh. Kdo je proti ať řekne rád se poučím.
Jeden grower od nás mi radil vytrhat jen ty chloupky a střikat Wuxalen,prí by nebylo dobré střihnout to celý.Také to je jeden z důvodú proč se ptám.Víc hlav víc názorú.
Je ,ale zajímavé,že už několik let takhle pěstuju a až letos se přihodila takováhle prekérka.Letos jedu z orig.seeds,tak možná,že je to i tím?
Něco jsem asi podcenil.
Se smutkem musím oznámit,že ty 3 potvory z příspěvku č.2 zhermatili a už dnes si na ně brousí kosu zubutá.No začína to špatně.Doufám,že z toho zbytku něco bude. Pěstu zdar a čorkám smrt.
Tak nějaké to nové foto po přesazení do beden.2 druhy substrátu+nejaká polní hlína.Bedna obj.60l tak doufám,že na 2 kytky stačí.
1.bedna:2ks Magic Crystal
2.bedna:Mandala 1,přemyšlím o tom,že k ní přisadím HB klon z foto 3
Poraďte mi jestli jo?
Ostatní kykty z 1.příspěvku jsou ve skleníku,fota dodám později.