Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » řízky (Outdoor) ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Ojai
Nový Člen

Karma uživatele Ojai - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Potřeboval bych vědět jestli se řízky chytnou Outdoor.

Old Post 18-03-2001 v 10:53 AM
Ojai je offline   Profil uživatele Ojai   Find more posts by Ojai   Foto galerie člena Ojai   Click here to Send Ojai a Private Message   Add Ojai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychedelix
Stálý Člen

Karma uživatele psychedelix - 100% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 2

zkoušel jsem a chytnou se, ale čím dřív, tím líp - ať Ti co nejvíc vyrostou......dělal jsem to tak, že jsem uříznul, konec navlhčil a tak cenťák od spod obalil nějakým zakořeňovacím pudrem:-), který je normálně k dostání za pár kaček v každém květinářství a pak vrazil přímo do hlíny venku a zalil, ale lepší je dát do truhlíku někde na
balkon než se zakoření a pak přesadit......

Old Post 05-04-2001 v 20:12 PM
psychedelix je offline   Profil uživatele psychedelix   Find more posts by psychedelix   Foto galerie člena psychedelix   Click here to Send psychedelix a Private Message   Add psychedelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

řízky outdoor Příspěvek č. 3

Já osobně jsem si udělal řízky na ven už před 10 dny. Teď jsou už zakořeněný, přesadím je do rašelinovejch kelímků a dám pod zářivky. A až povyrostou a prokoření tak 2-3 tejdny tak je vrazim ven nebo do skleníku a uvidim co z toho bude.
Mám řízky mazara a nějakýho skunk, ale nevim jakýho. Takže to bude pro mě překvápko.
Ale s předpěstováním ven bych moc neotálel. Jaro je už tady a zachvíli bude čas na sázení ven.

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 06-04-2001 v 08:44 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ojai
Nový Člen

Karma uživatele Ojai - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 4

Hm..nevim minuly rok jsme s kamosem zkouseli 4 rizky Masterkushe a stalo to za hovno male palicky a keř jak hovado.

Old Post 22-04-2001 v 18:37 PM
Ojai je offline   Profil uživatele Ojai   Find more posts by Ojai   Foto galerie člena Ojai   Click here to Send Ojai a Private Message   Add Ojai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No já ty mazary dám do bubbleru na balkon a gdyby se jim nechtělo dokvést, tak je strčím na dokvetení do skříně.
Uvidim jak to dopadne a dám vědět jak se to povedlo.

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 23-04-2001 v 07:22 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GanjaMill
Stálý Člen

Karma uživatele GanjaMill - 65% PěstitelskáKarma uživatele GanjaMill - 65% Pěstitelská

JASNE !!! rizky venku jedou!!! Příspěvek č. 6

letos to sice taky zkousim poprve, ale uz ted vidim vysledky :o))))

taaakze:

rizky byly 2 tejdny pod FLUORO, potom 3 tejdny pod sodikem ....

vejska tak 40 cm, pekny kericky ;o))

mam je ted venku uz 2 tejdny - teda stari celkem asi necely 2 mesice a uz to kvete jak divy !!!! vlastne hned jak sem to dal ven, tak asi 6 dnu na to uz sem videl prvni kvitky ...
Kytky se silene rychle rozrostly a ted maj na vejsku priblizne od 50 do 70ti cm !!!
Palicky moooc wonej a listy sou uuplne wolepeny :o))

takze jo, urcite je kytka velka jako bejk a sila skoro jako indoor - teda to jeste uvidime, ale mel sem zastipky ....

GanjaMill

Old Post 19-05-2001 v 17:07 PM
GanjaMill je offline   Profil uživatele GanjaMill   Find more posts by GanjaMill   Foto galerie člena GanjaMill   Click here to Send GanjaMill a Private Message   Add GanjaMill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GanjaMill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

rizky venku Příspěvek č. 7

hola deti,
zajimalo by mne jak sazite venek ze seminek ne jenom se to pekne rymuje pravidelne sazim ze seminek a vychazi to skvele ,ale jde mi o outdoor rizky .jaky s nima mate zkusenosti (popr. i indoor rezany venku - ne ve skleniku) - odruda + jak to dopadlo ...jak to roste,je treba se o to starat vic ,souhlasi co pisou v seedbankach - vyska a vynos ,datum sklizne ?. dik za info

Old Post 07-04-2003 v 17:26 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jo,řízky venku jsou super!Můžeš je zasadit tak o měsíc pozdějc než semena(cca 1.června),stihnou ti vyrůst a jinak se staráš(nebo nestaráš stejně jako o každou jinou kytku-s výjimkou obrovské výhody-odpadá trhání samců)

Old Post 12-04-2003 v 18:11 PM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Jo,jo....souhlasim s RD.Rizky maj hofo vyhod...

Old Post 13-04-2003 v 09:12 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Rizky se vyplatí.Minulej rok sem udělal ze dvou kytek z každý asi deset řízků a když vykvetly,tak mě to pěkně nasralo-byli to samci.
Ale jinak se to určitě vyplatí.
Když vysadíš řízeček jako jindy semínka,tak získáš tak 3 tejdy navíc-větší kyti.A o to de!

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 15-04-2003 v 21:59 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

konkretne se v mem pripade jedna o ww jh a belladonu - myslim ze jh je asi venku na prd ,ww zrejme taky , ale belladona by to mela stihnout dokvest ne?

Old Post 19-04-2003 v 13:05 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

to borifield: Kdyz bude dobry pocasi,tak ti to dokvete vsechno.Nebo to zacni treba v srpnu zatemnovat a zacne ti to kvest driv...Nejak to vychytas!

Old Post 19-04-2003 v 13:44 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yua®
Nový Člen

Karma uživatele Yua® - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

říízky jsou parada...nejlepsi reseni a zarucenej vysledek fakt super....

Old Post 27-04-2003 v 07:40 AM
Yua® je offline   Profil uživatele Yua®   Find more posts by Yua®   Foto galerie člena Yua®   Click here to Send Yua® a Private Message   Add Yua® to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wouq
Nový Člen

Karma uživatele Wouq - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ahoj,
ja budu mit narizkovany kyti K2 do 3 tydnu (bohuzel, uz meli byt driv)...
ale venku jsem este nikdy nesadil, chci to jen zkusit...rikal sem si ze to dam do kukurice a podel zeleznicni trati... nebo najdu jina mistecka... ale zajma me jestli to casove stiham a hlavne ... jaka je K2 venku... me se osvetcila na indoor jako s dlouhym kvetenstvim...
Prosim kdo znate modylek, poradte.
Dekuji za odpoved

Old Post 12-05-2003 v 10:07 AM
Wouq je offline   Profil uživatele Wouq   Find more posts by Wouq   Foto galerie člena Wouq   Click here to Send Wouq a Private Message   Add Wouq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Jako řízky z outdooru do indooru se mi nejvíc potentně vyplatila Polární záře..

Old Post 17-05-2003 v 10:03 AM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

zdarec kocoure, můžu potvrdit kladné postřehy ostatních, loni jsem udělal z pár outdoorovek (california orange) partu řízků, protože mi kytky trochu vykvetly už v květnu a tak jsem moh v pohodě poznat samice a udělat řízky a sám jsem se divil jak to z řízků jede

kytky nejsou tak velký a mohutný jako ze semene, ale za to jsou hodně hustý a sami se větvý jako blázni, ani nepotřebovali zaštipovat na rozdíl od těch ze semene, vyrostly parádně, tak že řízkování pro outdoor vřele doporučuju

letos sem ale zatim řízky neudělal, ač mám vysazeno už od poloviny dubna, kytky ještě nevystrčili počáteční květy a tak nevim kdo je kluk a kdo holka, jen 3 samci se zatim ukázaly, ale holky se ještě neprojevily, tak nevim jestli vůbec nějaký řízky udělá, snad se to ještě projeví :-) zdar

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 18-05-2003 v 12:14 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás