Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Outdoor 2008 v Praze
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Obecné Outdoor 2008 v Praze Příspěvek č. 1

Rozhodnul sem se založit tenhle thread protože si myslim že moc lidí outdoor v Praze nejede- moje pole leží přibližně 1-6km od P. hradu (nepišu přesně kvuli čorkám!). Tak to bude takovej pokus jestli je to vubec možný.

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 01-04-2008 v 10:04 AM

Old Post 30-03-2008 v 18:26 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Genetika:himalaya gold (greenhouse seeds)
ata tundra (seedsman)
lebanese (bluehemp)
belladonna (paradise seeds)
heavy duty fruity (THseeds)
jack herrer (sensi seeds)
duck ryder (bonus...?)
chronic (serious seeds)
durban (od kamaráda-prej od sensi seeds)
early skunk (sensi seeds)-bohuzel nevyklicily
blueberry (dutch passion)
northern light (seeds)-bylo posledni seminko a uz bylo starsi a taky se nechytlo
sweet purple (paradise seeds)-to samý

Zasadil sem 15.3. a sazeničky mám na okně ve foliovníku. Odtah mam vyřešenej pomocí pc větráku. Vlhkost udržuju mezi 60-80% pomoci takový starý punkový zvlhčovačky a svítím 36W zářivkou NARVA 14,5 hodiy denně- postupně zvyšim na 15,5. Kytky plánuju vysadit koncem dubna začátkem května do "matkárny"-pole kde nam to zaručeně sklidí ale perfektně to tam roste( loni 3,8m vysoký keře).

Naposledy upravil Časlove 14-04-2008 v 07:21 AM

Old Post 30-03-2008 v 18:56 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ahoj. Je to odvážné vsadit takhle u Prahy, přeju hodně štěstí. Jo a bejt tebou tak bych rychle smazal to jak daleko od toho Hradu to máš, jelikož vzít kružítko a udělat kružnici na mapě okolo hradu umí každej a po pár odpoledních se procházet v tomto vyznačeném kruhu taky. čůs

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 31-03-2008 v 20:07 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BuBu
Stálý Člen

Karma uživatele BuBu - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to self
to caslove: pocuj poradim ti, tak napis 1-6 km, to uz nenajdu...je to vacsia plocha...

Have a problem? Make a point. Take it easy,roll a joint.

Old Post 31-03-2008 v 22:26 PM
BuBu je offline   Profil uživatele BuBu   Find more posts by BuBu   Foto galerie člena BuBu   Click here to Send BuBu a Private Message   Add BuBu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Tak sem to podle vašich rad rozšířil ale když sem koukal na mapy tak by mě nenapadlo hledat zrovna tam kde to mám, ale člověk nikdy neví-čorky jsou všude! Jo to sem se chtěl zeptat jestli někdo nevíte co je to ten duck ryder-přišlo mi to jako bonus od canapoot. Jen tak pro zajímavost přihazuju foto z lonska-kamarád spolupěstitel(okolo 190 cm).

Naposledy upravil Časlove 06-04-2008 v 21:57 PM

Old Post 01-04-2008 v 09:50 AM
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

to Čáslovice: 1) no aspoň teda o ty dva kilometry, je to lepší, a ať si říkáš že by to tam nikdo nehledal, stejně by tě pohled na prázdné políčko šokoval. Zrovna nedávno jsem tady na G četl jak lítaj týpci dokonce i v letadlech s dalekohledama a když se jim něco nezdá, tak tam zajdou pěšky.
2)k tomu duck ryderovi, nevím o tom nic, ale jestli to je ta kytka na přiloženém obrázku, tak bych ani neřešil co to je ne ale teď vážně, asi bych bejt tebou skočil do Galerie outdoor odrůd, možná najdeš.

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 03-04-2008 v 14:16 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Rozhodl jsem se ze pole s matecnima rostlinama nakonec nenecham na pospas corkam a ze si ho budu branit! Vymyslel sem si system pomoci kteryho bych se mohl dockat sklizne i na tomhle miste-jedinou podminkou je bydlet "blizko" pole(ja i vsichni spolupestitele to mame cca 300m). A ted k věci: budu potrebovat 2 mobily(stary z bazaru) a 2 simky. Na pristupovou "cestu" k poli natahnu rybarskej vlasec, na jedny strane ho privazu k tencimu klacku kterej se pri skobrtnuti o vlasec zlomi a uvolni klapku ktera bude do ty doby napnuta na pruzine a po uvolneni sklapne na vytacejici tlacitko mobilu ktery bude mit v pamneti jen 1cislo-telefon me prozvoni a ja do 3minut budu na poli! Ten mobil bude v nejakym krytu aby na nej neprselo atd. Okolo tohodle systemu nahazim psi chlupy abych tm furt nebehal kvuli bazantum a kockam. Jedna velka nevyhoda je ze se ten telefon bude muset alespon 1x tejdne dobit. Jestli vas napada jak to vylepsit tak piste a doufam ze by to nekomu z vas taky mohlo pomoc! Chtel sem pripojit obrazek kterej sem nakreslil ale nejak to neslo...

Naposledy upravil Časlove 06-04-2008 v 21:17 PM

Old Post 06-04-2008 v 21:11 PM
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Rozhodl jsem se ze pole s matecnima rostlinama nakonec nenecham na pospas corkam a ze si ho budu branit! Vymyslel sem si system pomoci kteryho bych se mohl dockat sklizne i na tomhle miste-jedinou podminkou je bydlet "blizko" pole(ja i vsichni spolupestitele to mame cca 300m). A ted k věci: budu potrebovat 2 mobily(stary z bazaru) a 2 simky. Na pristupovou "cestu" k poli natahnu rybarskej vlasec, na jedny strane ho privazu k tencimu klacku kterej se pri skobrtnuti o vlasec zlomi a uvolni klapku ktera bude do ty doby napnuta na pruzine a po uvolneni sklapne na vytacejici tlacitko mobilu ktery bude mit v pamneti jen 1cislo-telefon me prozvoni a ja do 3minut budu na poli! Ten mobil bude v nejakym krytu aby na nej neprselo atd. Okolo tohodle systemu nahazim psi chlupy abych tm furt nebehal kvuli bazantum a kockam. Jedna velka nevyhoda je ze se ten telefon bude muset alespon 1x tejdne dobit. Jestli vas napada jak to vylepsit tak piste a doufam ze by to nekomu z vas taky mohlo pomoc! Chtel sem pripojit obrazek kterej sem nakreslil ale nejak to neslo...

Hej nigga
Ja tvoje pocinani sleduju uz chvili a priznavam, ted uz z neho mam mokro v gatich....to uz neni mozny
1. prozradil si polohu sveho pole (ani dmnt by to neudelal)
2. planujes strojjehoz funkce je mi opravdu zahadou...a jehoz sestrojeni a fungovani by stacilo na nobelovku
3. pokud se ti opravdu podari sestrojit, tak asi zkoncila era pestovani bez stroju...a budes prukopnik robopesteni!...za chvili, budou kolem policek kulomety a budou sestrelovat zverina na 20m daleko...jenom tam budes jezdit s tatrovkou a prodavat zverinu!

Tak jen do toho

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 06-04-2008 v 21:29 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Hej kamo k ty poloze-napsal sem to kvuli tomu aby lidi vedeli ze kdyz sou z Prahy tak muzou taky pestovat a ne jen bezhlave vyhazovat prachy za koureni! a kdyz se podivas na mapy tak to je takova plocha(110km2) ze kdyby to chtel nekdo cely projit tak mu to zabere 23 dni! Ja sem duverivej idiot a ani me nenapadlo ze by sem lezly corky a podle toho to hledaly-jestli mi to nekdo kvuli tomu sklidi tak se alespon poucim a budu doufat ze zbylejch 8 poli uz nikdo nenajde!K tomu stroji: budu ho sestrojovat az na kvet a mel by fungovat tim stylem ze se vytoci moje cislo az nekdo zakopne o drat natazenej pres cestu! Nechci davat ke kytkam zadny desky s hrebikama ani podobny sracky ktery by mohly nekomu ublizit! Jo a zverinu bych si taky dal

Mr.DámTo

Naposledy upravil Časlove 06-04-2008 v 22:36 PM

Old Post 06-04-2008 v 21:47 PM
Tharius
Nový Člen

Karma uživatele Tharius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Tak to je hodne hruby no nato su zvedavej informuj nas otom jak to bude pokracovat drzim pesti

Old Post 06-04-2008 v 22:28 PM
Tharius je offline   Profil uživatele Tharius   Find more posts by Tharius   Foto galerie člena Tharius   Click here to Send Tharius a Private Message   Add Tharius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

ano!!! Příspěvek č. 11

Časlove: Tak to je pardni tread, o necem takovim uvazuju uz taky par nedel ... ...prijde mi to trochu podobne jako pestovani na stromech ... proste adrenalin growering

Jinak k tomu tvemu zarizeni, nevim jesi je uplne nejstastnejsi-uz te vidim jak nekdy v noci na akci te prozvoni ucastnik "KYTKA na DŽBÁNĚ" nebo "Lysolajsky Lowrider"a ty ani nedopijes,tipnes brko v pulce a pred hospou uz mavas na tago, aby ses tam dostal co nejdriv, a pak zjistis ze pejskarovi se jen zabeh punta nebo dva nedockavci nenasli jinej azyl...

Podle me idealni by bylo koupit samodobijeci baterku(jako pres solarni panel)a k tomu nejakou webkameru a pohybove cidlo(klido mechanicke jako to tvoje)(zapojit by to slo mozna i prez mobil nebo by vlastne mohl rovnou plnit fukci te webovky)..)no to bych umistil nekam na strom nad kytku a pri detekci pohybu by si obrzel sms v podobe: "Kytka NA DŽBÁŇE v ohrožení-cizi objekt překročil kritickou vzdálenost 5 metrů od kytky"

No a ty by si prez svuj mobil aktivoval webovku a vetrecelce by si mohl pozorovat.(internet v mobilu zrejme podminkou)..v pripade nakyho homelesa nebo tak by sis rek "pohoda" a kdyby to byla corka(ale jak ji poznat,na sobe to asi napsane nebudou mit,ze??) tak nevim...bud rychle utikat ji zastavit nebo vymyslet nejakou past napriklad: prez sms ovladanej ventil na tlakove lahvi s cpavkem a lahev nekde zakopat, nebo nejake zavazi na strom,ale to uz je moc sadarna...spis jen nejakou past se siti ala Asterix ...

No ja ti samozrejme drzim palce at ti to vyjde.Rekl bych ze by tento city grow bylo dobre zkombinovat prave s pestovanim na stromech to by se riziko zcizeni dost redukovalo...
Nevim ty pises ze uz ti klici seminka a ty kytky co sem videl na fotce mi moc nenapadne neprijdou.... takove krovi v praze nikam neschovas... radeji vice malejch kosatech keriku do 0,5 metru,ne?Ale nad tim si jiste uz premyslel....budu sledovat a k+ to jisti

radvancan,Časlove:

Mohli by sme zalozit soutez kdo vypestuje kytku do zdarneho konce co nejblize centru...to by bylo zajimavy myslim ze by to slo, treba na vitkove by mi urco neco vyrostlo, nebo na žofíně někde na strome par gecek... a pesteni na petrine uz by bylo pro gumaky

Mista by se samo museli byt pristupny bez klicu atd. ale mire adrenalinu a nutne zdatnosti pri ceste na misto bych meze nekladl

uz zacinam premejslet jak upevnit kybl tomu Vencovovi koni kolem krku..

Sorac ze tak pisu mam delat neco do skoly a fest se mi nechce....

tak zatim

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 07-04-2008 v 16:03 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

xpapousek : Jo jo o tech stromech sem taky uvazoval ale mam 2m a 100kg takze nevim jak by na to reagovaly vetve Ten pristroj hodlam pouzit jen na tom "matecnim" poli a tam proste ty kytky pod tri metry nemely nikdy... Jinak budu delat mensi z rizku! Jo a dost me zaujala ta lahev s tim cpavkem-neumim si predstavit lepsi zabavu nez corky potacejici se v neuveritelnym smradu! Jo a jak si rikal o tom behani z hospody tak to by nemel bejt problem-pestujeme to tri a nekdo snad doma vzdycky bude!
Sem rad ze se vam muj napad libi-do srpna casu dost-jeste to nejak dovymyslim!

Mr.DámTo

Old Post 07-04-2008 v 17:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

at to vede k dokonalosti - integruj tam UV barvu ať si taky označíš pachatele
hele jinak největší podpora - bylo by to strašně fajn kdyby se ve městech víc pěstovalo a mín kupovalo
btw - najdou se i takoví debilové kteří stráví 23 dní hledáním když sami nechodí do práce a maj dost času. bacha na to

Old Post 07-04-2008 v 17:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
do_0b
Stálý Člen

Karma uživatele do_0b - 92% PěstitelskáKarma uživatele do_0b - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Cest no tak tvuj thread budu sledovat ... uz ted to vypada zajimave ... tak kdyz uz tak resis ty corky tak dej do stonku ziletky ... ja to sice nikdy neprovozoval protoze se corek nemusim bat ale kdyz bude corka chtit chytit kytku a pekne si poreze ruce ziletkama tak ho celkem prejde chut ... a k tomu ze budes muset nabijet mobil tak si porid jeste jeden dalsi a vzdycky prijdes vymenis vybity za nabity a mas to

Old Post 10-04-2008 v 14:20 PM
do_0b je offline   Profil uživatele do_0b   Find more posts by do_0b   Foto galerie člena do_0b   Click here to Send do_0b a Private Message   Add do_0b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Čau! Chtel sem vas pozadat o radu: kytkam nejak zloutnou listy a hrozne pomalu rostou, loni se mi to delo taky(myslel sem ze je to kvuli vlkosti) tak sem letost sestrojil foliovnik zapojil zvlhcovacku vlhkost jsem udrzoval mezi 70-80%, teplota se pohybovala okolo 23 stupnu a svitil sem na to zarivkou(z growshopu)-nenapada me jinej duvod cim by to mohlo bejt nez tim svetlem. Kytkam trochu pomohlo presazeni do 3l kvetinacu-zacaly lip rust ale furt jim zustala ta vyblita zelena barva. Nakonec sem se rozhodl ze kytky budu pres den prenaset ven na slunicko do akvariofoliovniku jenze kdyz sem k tomu dneska prisel tak sem uvnitr nameril 39stunu tak sem udelal daleko vetsi vetraci otvory-teplota klesla na 28 coz myslim ze je docela ok ale s teplotou klesla i vlhkost na 40% coz ok neni!

Old Post 11-04-2008 v 13:44 PM
Prdelac
Stálý Člen

Karma uživatele Prdelac - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

zdar,
ad corky a kamera s nočním režimem - venkovni kameru sezenes dneska vcelku levne v bazarech (nová cca od 7tis) a neni problem ji napichnout na nejakou vetsi baterii. Pravda chce to urcite vzdelani, ale pokud jsi chtěl takhle sestrojovat mobil tak tohle by pro tebe neměl být problém.
ad kytky - jak mas vysoko tu zarovku nad kytkou? - jen pro moji zajímavost.

Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.

Tenhle život nechci jenom žít, já ho chci prožít.

Old Post 11-04-2008 v 18:48 PM
Prdelac je offline   Profil uživatele Prdelac   Find more posts by Prdelac   Foto galerie člena Prdelac   Click here to Send Prdelac a Private Message   Add Prdelac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2020 - outdoor2020 - 0 odpovědí
28-06-2021 - Outdoor 2019 - 125 odpovědí
26-11-2018 - Outdoor 2018 Royal Medic - 34 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás