Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hnojím AH tak že namíchám přesné množstvý a zalévám kitky tím ale né vubec čistou vodou pouze vodou zmýchanou s těma hnojkama. jenže na FAQ sem četl že se nemá hnojit častěj jak jednou za 14 dní to znamená že mám 14dní zalévat čistou vodou a 15 den to zalét vodou obohacenou hnojkama a pak zase tak nebo já to dělám tak že to 14 dnů jeden na vodou obohacenou hnojkama a jeden den tam naleju čistou vodu
těžko říct, já každou zálivkou zároveň hnojím, tzn. každý den .Si vemte že v hydru máš taky furt namíchané hnojky, v dripu taky pokud se nemýlim, nemáš jednu nádobu na čistou vodu a druhou na roztok a střídavě spínačkama nespínáš (tak to chci udělat jenom venku příští rok z ekonomických důvodů)
z bio hnojivom mozes hnojit aj viackrat do tyzdna, hlavne by si si mal dat pozor aby si o vela neprekrocil koncentraciu.Ja hnojim darinou dva krat do tyzdna a vysledok si mozes pozret v mojej galerke
Já hnojim při každé zálivcekyti přece potřebujou pořádnou dávku živin nebo ne?u některejch hnojiv je ale doporučeno hnojit třeba jednou za týden:-)V tomhle se dá hodně experimentovat hlavně stim dávkovánímpodle mě je nejlepší hnnojit furt - postupně zvyšovat koncentraci a nakonec pořádnej flushing a mělo by to bejt v poho ......
Ja pouzivam plagron bloom tady je vnavodu asi jednou tydne 4ml do litru (nevim ted presne)a green sensation tam je 1ml do litru.Mam ve skleniku 2 kyti jedna je velka tak tri metry ale diky provazkum roste v horyzontalni poloze a tu hnojim kazdej 2.den 2litrama vody s 4ml bloom a 2ml senzace.Mam este jeden polovicni ker a ten hnojim uplne stejne akorat kazdej 3.den a ty kyti jedou jak drak!Ted momentalne sou 3 tejden v kvetu a prejdu asi uz na zvyseni davky.Kyti my sli dost pozde do kvetu (az dyz sem nasadil hnojivo-temer okamzita akcelerace............ ) takze nemuzu obektyvne posoudit jestli to jede takhle ted durban nebo je to hnojkou ale pravda bude nekde mezi
Naposledy upravil Freeloader 05-10-2007 v 06:10 AM
Každá firma má k hnojivům svůj hnojící kalendář od růstu až po konec květu. Pokud budeš brát jako já vše od jedne firmy a nebudeš to kombinovat ,kromě poslení dávky Final Sol. tak to nemúžeš posrat. Pěstitelé hlavně začínajíci si myslí že když několika násobně přehnojí že budou kytky a palice vélké, pak je ale bolé jejich palice a diví se že mají listy splálené atd. Většina to má tak že jednou týdně hnojivo a pak jen voda , podle toho jak kytka chlastá. Já používám Bcuzz , tady je jeho zalávací pro hlínu http://www.atami.com/images/Ata%20Soil%20Flyer%20UK.pdf
Jinak tu mluvím o Indoru. Dále má tato firma perfektní věc proti zasolování hlíny právě hnojením, je to Ata clean , je to levné a na dlouho , nekazí se to a od doby co to používám nemám problémy.
Né vždyje čas se s tim tak srát, ale nejlepší dávkování hnojiv je podle měření odpadního ec.
Bez měření bych si nedovolil překročit doporučený dávkování (podle informací na groweru jsou vyjímka ah u kterejch neni problém).
Plagron, Biobiz, B'cuzz maj při doporučený koncentraci ec +- 1,9 což stačí...
edit: zazačátku samozřejmě ještě o dost míň
U b'cuzz by mě zajímalo jak je to s poměrem složek a a b - výrobce doporučuje od začátku dokonce 1:1 + v květu přidávat pk13/14. Jenže setkal sem se i s lidma kteří dávaly zezačátku víc a pozdějc víc b...
Další věc je, jestli je nějakej rozdíl mezi ataclean a enzymame(atazyme)
zdarec. Jak to tak čtu, tak se s tím hnojením nijak nepářeš Co 2 DNY alga bloom s dokonce dvojnásobnou koncentrací Green Sensationu (myslel jsem, že se dává 1 ml/l). Není to zbytečná škoda ? Navíc vzhledem k ceně těch hnojiv... Hnojil si to tak už některý rok ? Budeš nakonec dávát nějaký Final Solution nebo něco takového ? zatím zdar a ať se daří