Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dufam ze som sa spravne trafil....mam 1izbovy byt a chcel by som si zacat pestovat a pod 2x600w doslo by sa na mna nejako keby som v tom byte nebyval? samozrejme by som tam chodil kazdy den myslim ohladne elektriny alebo take nieco...co si myslite?
tezko rict jak to maj bratia slovaci, ale myslim ze u nas to snad takovej Matrix neni, ze by k tobe nabehlo komando s vestama a bouchackama kvuli velkymu odberu,
kdyz te nikdo vylozene nepraskne tak snad by to melo bejt v pohode, (pokud u vas pod Tatrami nejsou policjati aktivnejsi a soudy tvrdsi)
2mrkvos: ak si pôjdeš dať zdvihnúť mesačné zálohy za elektrinu, tak im tam povedz že máš doma el. sporák alebo servery ktore bežia 24 hod. denne alebo el. radiátory(teraz v lete)...proste niečo rozumné si vymysli...
pravidelne plať a nebude žiadny problém...
dr...
no jasne dik ukludnili ste ma chcel som iba vediet ci to nebude moc ked mi k tomu pobezia aj ostatne veci a ci sa im to niekde ukazuje ze 12hod svietiim a potom 12hod nic lebo okrem skrine vtom byte nebude nic ficat na elektrinu...
nevim nevim....zacit pestovat pod 2x600...myslim ze na zacatek indoru by stacil mensi vykon lampy...tolik kolik pises se mi zda pomerne hodne treba pro vlastni potrebu. A pokud to chces na kseft tak bych mel strach spis z toho ze te chytnou kvuli kseftu ne kvuli odberu elektriny.
no ja mam moc kamosov a na slovensku je to trosku ine ako v cechach verim tomu ze v takej prahe sa vala kvalitny indoor na uliciach ale tu zohnat fakt kvalitny matros za taku cenu ze si radsej budem pestovat a mam v pici a posledne fajcim fakt ze brka a chcem fajcit tucne blunty to snad kazdy ne...
no nevim jestli se u nás válí skéra na chodníku, spíš asi nee....z toho co píšeš mi zase připadá že z tech 2x600 chceš zásobovat svoje kámoše, takže se zase nabízí to riziko že tě chytnou spíš kvůli tomu že se tvoje kouření bude šířit mezi moc lidma a ne kvůli elektrice...
mno.
Já jel,tedy ne solo,2*600 greenhouse.
4 kytky 1,5m WW pro 4 týpky.Nic velkýho,akorát na sezonu.
A spotřeba byla to poslední podle čeho bych se bál,že nás někdo vylape.
Spíše velká huba,tak jak to tu bylo již zmíněno.