Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Věděli jste jestli budete pokračovat po 1. jointu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Věděli jste jestli budete pokračovat po 1 jointu?
šel jsem do trávy a podle toho jak to zachutná budu pokračovat
pouze to zkusim 1* a dost. nepovedlo se
nepamatuju
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Tomicz
Nový Člen

Karma uživatele Tomicz - 0% Pěstitelská

začátky Příspěvek č. 1

Šli jste do hulení jako já, že to jenom zkusíte a už nikdy nic? Je to tak, já na konci 9.třídy na základce sehnal strašně výhodně za 200 0,2gramy moji první paličku. Někteří kámoši už hulili ve škole, ale nenutili to. Avšak já jsem se rozhodl, že to chci poznat, že chci vědět co to je. Můj první špe byl s kámošem, kterej taky nikdy nehulil prča, 3 hodiny v pr a ještě jsme to kombinovali s chlastem( takže jsem pak blil jak alík a ne a ne přijít na to, co dělám špatně) Po 3. kdy jsem hulil s kámošem u mě doma, sjem se moc opil a zhulil. Tehdy jsem si řekl, nikdy to už nechci vidět, byl to stav, že jsem chtěl skočit z okna, protože jsem chtěl zvracet ale žaludku se nechtělo, půl noci jsem byl na záchodě a .... Ale pak mi došlo že to je tim chlastem. Tak jsem začal zas pálit Zajímalo by mě, ještě předtim než jste začali hulit, že v tom budete pokračovat, nebo jenom jednou a šmitec??

Peace

Old Post 08-07-2007 v 23:10 PM
Tomicz je offline   Profil uživatele Tomicz   Find more posts by Tomicz   Foto galerie člena Tomicz   Click here to Send Tomicz a Private Message   Add Tomicz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ponechávám téma, pouze aby se nezvrhlo, tak pripominam, ze zazitky s prvnim spekem jsou zde

a abych byl k tematu, ano, stejně jako po první masturbaci a sexu jsem tak nějak tušil, že to ještě zkusim

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 09-07-2007 v 08:39 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Co bude po prvnim zahuleni jsem neresil, tady asi nejlepe sedi "zahulime, uvidime" Ale od prvniho zahuleni ubehla delsi doba, nez jsem zacal pravidelneji hulit.

Life is just a ride.

Old Post 09-07-2007 v 09:57 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmetek
Stálý Člen

Karma uživatele zmetek - 89% PěstitelskáKarma uživatele zmetek - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

chtel sem to zkusit, co to asi dela, ale kdyz sem pak nemohl pomalu ani chodit tak bych v tu chvily fakt nerekl, ze to jeste nekdy zkusim...

Old Post 09-07-2007 v 15:23 PM
zmetek je offline   Profil uživatele zmetek   Find more posts by zmetek   Foto galerie člena zmetek   Click here to Send zmetek a Private Message   Add zmetek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drchla
Nový Člen

Karma uživatele drchla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Když sem si po 1 zabánal,tak nas bylo asi 8 a nikdo to neměl ještě v hubě.Sranda byla asi 2 hodky.Po tom brutálním výhulu sem měl docela strach co bude dál,tak sem šel rači chrápat a druhý den v pohodě šel jsem do školy udělal jsem závěrečky a šly sme se s klukama ožrat.No a ted po 10 letech hulim skoro deně a je to fajn.

Old Post 09-07-2007 v 15:34 PM
drchla je offline   Profil uživatele drchla   Find more posts by drchla   Foto galerie člena drchla   Click here to Send drchla a Private Message   Add drchla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Mnoho dlouhych let ubehlo od zhuleni meho prvniho speka a nevim co jsem si v tu dobu myslel,asi jsem to vubec neresil.

Old Post 09-07-2007 v 15:38 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zamite
Stálý Člen

Karma uživatele Zamite - 68% PěstitelskáKarma uživatele Zamite - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tenkrát večer za chajdou..věděl jsem,že při každé další příležitosti si zabáňám taky,... pak jsem narazil na G a začlo to mít jinčí obrátky Z.

Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog
out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv

Old Post 09-07-2007 v 15:58 PM
Zamite je offline   Profil uživatele Zamite   Find more posts by Zamite   Foto galerie člena Zamite   Click here to Send Zamite a Private Message   Add Zamite to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

dyž kamosh furt říkal jak je to sqělé a jiní jaké je to swinstvo taxem se rozhodl že neco na tom musí být a je na mě abych to zkusil poznal a hlavně se sám a svobodně rozhodl 8-)

no a to byl konec 9. třídy na základce... aktivně sem začal hulit tak v půli prváku na střední... teď su na výšce a pálím si to v klídku dál

Old Post 09-07-2007 v 16:06 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

jo, bylo mi jasný že to neni jenom jednou

Old Post 09-07-2007 v 17:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomicz
Nový Člen

Karma uživatele Tomicz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Já do toho šel s největšim respektem. Fakt koupim jedničku a dost. Řikal jsem si že radši budu chlastat než hulit, že je to svinstvo. Ale když jsem to vyzkoušel... tak jsem si řekl že budu pokračovat. Další brko sem si dal asi za měsíc.

Peace

Old Post 09-07-2007 v 17:42 PM
Tomicz je offline   Profil uživatele Tomicz   Find more posts by Tomicz   Foto galerie člena Tomicz   Click here to Send Tomicz a Private Message   Add Tomicz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ja jsem vedel davno predtim, nez jsem to zkusil, ze tohle si zamiluju

p s y c h o 8 4

Old Post 09-07-2007 v 17:54 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

ja si pamatuju, ze kdyz sem to zkousel prvne, tak me to hrozne zajimalo, ale pac to porad pro me byla droga, tak sem si rikal, ze to zkusim a dost. mno dal sem si snad jenom jednoho prda z lampy a byl to silenej ulet. porad sem se smal, resil nejvetsi picoviny, vsechno bylo strasne zajimavi. ale nejak sem v tom jeste neumel chodit. neumel sem to ovladat, taxem si rekl, ze uz si vickrat davat nebudu. sem byl z toho pak zkourenej jeste na druhej den mno a o tejden pozdeji sme se sli kouknoiut na starou zakladku a predtim sem si dal zasejc a pak uz mi to zustalo

Old Post 09-07-2007 v 18:20 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

jooo..první joint..na ten si vzpomínám doteď...park, devátá třída, 5 lidí, kteří nevěděli, do čeho jdou..A tak jsem se zkouřili...Pak jsem věděl, že to nebude jen jednou

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 09-07-2007 v 18:41 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

jo,poprvnich jsem vedel ze to bude pokracovat,nastesti me tenkrat mlada podrzela a nesklouznul jsem na druhou stranu sikme plochy jako vetsina dnesni mladeze,tim mistim +-15 spis minus.kdyz to vidim je mi z nich az m,ozna smutno,je to hodna lakava vec ta trava zvlaste na zacatku,ale dat ji na prvni misto v 15ti neni to prave marihuanove.-)

(btw: musim ale s pravdou rict ze jsem ji na skoro prvnim miste spolu s pestovanim chvilku skoro mel-nastesti tomu mlada zabranila)

mejte se DEViANT

Old Post 09-07-2007 v 22:02 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

věděl jsem, že už nikdy ... a z toho plyne, že vědět nic neznamená

Old Post 09-07-2007 v 22:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peter07
Stálý Člen

Karma uživatele peter07 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

v devítce jsem říkal kámošům , že to svinstvo do mě nenatlačí. a posléze v prváku mě donutili no... měl jsem šílenej stav, kterej jsem si chtěl zopakovat... a už se to nějak rozjelo samo

Old Post 10-07-2007 v 00:31 AM
peter07 je offline   Profil uživatele peter07   Find more posts by peter07   Foto galerie člena peter07   Click here to Send peter07 a Private Message   Add peter07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás