Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim si že si každej asi vzpomene na svoje poprvé.U mě to bylo tak,že se mě kámoši, který už v tu dobu hulili asi rok, zeptali jestli s nima nechci zahulit.Ani sem se nevzpíral , protože sem byl zvědavej.Přišli sme na úžasný místo u řeky a začalo se.Byli sme asi 4 a vyhulili sme asi 5 (!) špeků. Já se přeci jen trochu bál, tak sem tolik nešlukoval.Vostatní už byli úplně na sračky a já sem je dokonce podezříval že zhulenost hrajou! Ale přeci jen sem se zhulil -v tý chvíli sem si tim nebyl jistej,ale dneska vim že to fungovalo...no prostě nostalgický vzpomínky.
Můj první jointík byl s gurruem, který mě zaběcoval do šivismu a to byl nářez, teď jsem se to naučil a zasvěcuju ostatní. Je to dobrý, když máte svýho psychonauta...
U nás v knajpě. Byly to tenkrát ochutnávky prvních vzorků ze začátku podzimu. Byl to ještě mazlíček a tak jsme tahali celej večer. Ke konci se to zvrtlo do nekontrolovatelnýho smíchu. Asi nejbrutálnější smích v mým životě. A že se směju rád.
.......get high.......higher than before..........
muj prvni spek prisel nekdy v zari 96, jediny, co si pamatuju, byl petiminutovej smich... pak to nejak opadlo, mozna jsem neznal ten stav, takze jsem nemoh na sobe nic identifikovat. Ten druhej joint dva dny pote me rozsrackoval tak, ze jsem 3 hodiny cumel na ponozku, susici se na topeni :)) A vlastne az posleze jsem si cannabis zamiloval...
PAN:DAN
Oki, uz jsem psal (shamanjai) ze je to pokus o zjisteni, jestli se zohlednuje vypnuti smilecodes i v signature. Uz je webmasterovi zaslana moje zadost o smazani (hned po tom, co mi vytrel oci zakaz mazani vlastnich kydu), protoze tady zrejme vladnou jini...
Staci?
Nebo nerozumite tomu mymu prvnimu blemcu?
Enjoy
PAN:DAN
na stredni skoro vsichni ve tride hulili tak sem dal jednoho couda druheho a uz to tahnu sestym rokem.
A timto zpusobem bych chtel podekovat mariane ze to ze se mnou zije muj zivot
jejej to bylo na skolnim vylete na machaci, njuda, prselo jak z konve, nekdo jen tak ubalil a tak sme dali.4 lidi 1 burtik.tak dame dalsi ne?tak pak prisel jeste jeden a pak sem mel muj prvni zhulenej vytlem. asi 30 min. sem smal, uz ani nevim cemu, asi byla sranda ), od ty doby to uz se mnou jede )
Myslím, že taky bylo dobrej první "Josh" jednoho mýho kámoše, kterýho jsem vzal na louku v létě, sedli jsme na deku a dali jsme si asi 3 brka. Bylo to super, jen ležet a pozorovat ptáky vstříc obzoru letící...
Byl to myslím jeho zážitek na celý život...
Bylo to dávno, bylo mi 15 a hulil sem se svýma spolužákama v prváku na seznamovací akci, aby se třída lépe poznala = myslím, že se to povedlo a poznali sme se dobře
... poznali jsme i naši tolerantí učitelku, která poznala nás, že sme zhulený a nedělala z toho žadný závěry
Já sem začal hulit v 8. třídě. Můj nejlepší kámoš donesl ňákej vzorek tak sme to dali ze skla no na poprví nic moc, nic sem o trávě nevěděl asi sem si o tom měl něco zjistit ale nelituju toho že sem začal hulit.
Ukázalo mi ti jinej pohled na život kdybych se mohl vrátit zpět tak bych hulil dál a přestal bych kouřit.
A co vy???
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money