Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar zhulky, tak jsem se i já pustil do idoorování. Tohle je můj první pokus, tak jsem sám zvědav, co z toho vyleze. Jedná se o powerplant z řízků jednoho growera(dík za kvalitní řezivo).
Rozměry- 100*125*200
Světlo- 400w Gib light extreme+gib předřadník
Ventilace- Do cooltuby přes potrubí vhání vzduch ventilátor 180m3/h a na konci tahá ven 150m3/h
Přítah 180m3/h(ten je někdy vypnutý a nahoře v rohu odtah 180m3/h. + cirkulace vzduchu klasický stolní větrák průměr 30cm.
Osazenstvo- 17x powerplant, chtěl jsem 16, ale matkář mi dal 1 navíc, kdyby náhodu.. Tak jsem je tam prdnul všechny.
Hnojky- Plagron alga grow, bloom, phytamin a za chvíli green senzation
Dál zvlhčovačka, 6l květníky, časovače atd.
Teplota 23-26 , vlhkost 90, teď okolo 60
Malý poznatek - už nikdy bych nešel do mechanických spínaček. Oboje byly za chvíli pojebané, koupil jsem digital a no problem. Takže radši stovka navíc, než svítit nonstop nebo vůbec.
Budu rád za každý nápad, každou kritiku. Jak jsem už napsal, toto je můj první in, tak jsem v indooru úplný začátčník. Rád se poučím. Mějte se a ať vám to roste. M.
tak jako musim rict ze na prvni indoor opravdu tento grow nepotrebuje zadnou kritiku..dokonce i ty powerplanty maj idealni velikost (a ze dokazou bejt svine prerostly )rekl bych ze to zvladas na jednicku..
tak at se dari...
Zdarec lidi! Takový pozitivní ohlas jsem vážně nečekal! Děkuji všem za karmy, jsem rád, že se vám to líbí. K té zvlhčovačce: Vlhkost se dosatla téměř všude, jen do rohů krapet míň. Už mám vykuté snad lepší řešení.. To ukáže až test. To pěstění mě strašně baví
..cago, fakt pekne Ti to roste.. ....jak jsi spokojen s Gib light extreme?? a co rikas na 400 W Philips SON-T PIA PLUS?? vaham zda jit do SON-T nebo do GIB LIGT.. ..kde mas tu skrin?? nekde v pokoji?? v panelaku, nebo v RD?? jaka je teplota v mistnosti ve ktere je skrin??.. ja mam obavu ze to neuchladim:-( pac jsem v panelaku 1+1, a je tu desnej hyc..:-)
Plha- prý grindy Ten analog vyhrabal někde kámoš po tom, co odešel digital. Ale jak jsem psal, je to starý mrzák a dá se tam věřit tak teplotě
DrNi - Skříň je v paneláku, ještě k tomu v garsonce, s uchlazením není problém. Co se týče porovnání výbojek, moc neporadím, protože nemám zkušenosti s jinou. Moje extremka by měla mít navíc 6,67%modrého(pro růst) a žlutého a červeného(pro květ). Má lepší svítivost o 5,54% o proti běžné 400W. Teď to tu čtu z létáku. Myslím, že ta výbojka je dobrá a jsem s ní spokojený.