Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tam kde to máš zakroužkovaný je to zrovna docela blbě patrný, ale níž p stonku a je to jasný--- má to koule, má to i blizny = jasnej hermouš, nad čím váháš?
Původní příspěvek od CHASNIK_SK Nehaj si ho na semienka,daj ho vonku uz je ceplo.
a) na semínka? semínka z hermafroditů je to nejhroší co můžeš sadit - vyhoď ho
b) než by dozrály, máš červen, takže další hermouši by byli až za dlouho
c) dej ho ven a soused pěstitel ti přijde rozbít držku že mu tvůj hermouš op*cal kytky
k tem semenum z hermouse: kdyz hermous voprca nejakou samici tak budou ty semena taky nekvalitni jako semena z hermace, nebo budou standartni jako kdyby ji voprcal normalni samec?
Původní příspěvek od Dim k tem semenum z hermouse: kdyz hermous voprca nejakou samici tak budou ty semena taky nekvalitni jako semena z hermace, nebo budou standartni jako kdyby ji voprcal normalni samec?
nooo- to není tak jistý. spousta lidí si stojí za tím, že to bude vo hovnech a bude to hermovatět.....moje zkušenost je ale naprosto opačná--z 45 semen mi vyrostlo 44 samic a jedinej samec (taková haluzní feminizace ).. takže je mi docela líto, že sem loni nesehnal ani jednoho hermáče na voprc