Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec chcel by som vedieť ako prenašať a v čom také malé a väčšie rastlinky na OUT_? ja som mynulý rok niesol v igelitke a vrcholky rastlin my trčali von čo všetkých okoloiducich zaujalo. Tak na druhý krat som to prehodil druhov taškov ale sa to všetko polamalo povedlo atď také menšie som som daval do vaku ale našiel som si zaujimavú techniku v ktorej treba 2l flase kde sa vireze taky kruh ale nie do konca pozry toto (Foto) cez ktorý vloziš rastlinku a nepolame sa_!
a preto ma zaujima ako to prenašate vy_??
a ak chodite autom tak aj to ma zaujima ako to prenašate v aute_???
Ja to dam do male bednicky a zbyly misto necim vypolstruju, aby se kelimky neprevratily...Bednicku supnu do kufru a jedu...Moje misto je kus od lesni cesty... Odstavim auto a bednicku normalne donesu az na misto a sazim...Kdyz jdu sazet, tak tak okolo 6 hodiny ranni, to je v lese malo lidi... :-)
Hele, tech zpusobu je hrozne moc, vem treba podlouhlou krabici, asi uz je zazis vzrostlejsi, normalka kartonova krabice, klidne bych je dal na lezato, tu chvilku to vydrzi, hlavne po presazeni zalejt a hotovo
Původní příspěvek od Celller Hele, tech zpusobu je hrozne moc, vem treba podlouhlou krabici, asi uz je zazis vzrostlejsi, normalka kartonova krabice, klidne bych je dal na lezato, tu chvilku to vydrzi, hlavne po presazeni zalejt a hotovo
Tak tak
Stačí kartonová krabice Nebo pokud je chceš narvat do krosny, tak 1-1,5l petky -> seřízneš ve 2/3, dáš tam kytku a zase zavřeš a pojistíš to izolepou.
Mám dotaz.Jak dlouho vydrží ty kytky v petkach??chci převážet o víkendu,ale jedu brzo ráno,tak si to chcu večer připravit a rano jenom vzít krosnu a jít.Diky za odp.
V krabici od Vansek
V autě, pokud nejede spolupěstitel, krabici připoutám pásem, aby se nepřevrhla a potom jí šoupnu do batohu, kam se vklidu vejde a pokračuju až na políčko...
s přenosem si hlavu nedělám, prostě to mrsknu do igelitky a du, když to trčí ven, což se nestává, protože takové kytky dle mé filosofie už mají byt dávno v zemi, tak to sestřihnu a je to, stejně bych to dřív nebo pozdějc udělal.
nebo já mam kytičky v petkách 1,5 litrových sežíznutých asi v polovině, a dáš je všechny na těsno do krabice, velikost bude odpovídat počtu kytek aby to bylo těsný a něčim přikreješ, dáš na kárku(pokavad je pole blízko ) a jedeš, nejlépe v noci a ráno deš sázet
nejlepsi byl muj styl, kdy jsem vezl cca 70cm kytky + 10L kybel plnej hliny tak 10km daleko na kole
kybel jsem strcil do batohu i s kytkou a aby nevzbudil mensi stromek na zadech nake podezreni, tak mne napadlo pres to pretahnout sacek do kose, byl svetle modry lidi na mne cumeli jak na chuja
=> pokud nemate auto, tak si to nenechte doma prerust
Zdrawim!
Ja vcera presazoval (jen 2 kytky) ktere byly asi 10 cm vysoke, ale myslim ze tohle se da pouzit i jindy... nevim vsak, jde-li to pouzit i s ostatnimi potrebami
tak tedy delal jsem to takto:
vzal jsem vetsi kelimek (snad 500 ml, ale zda se mi to moc, spise mensi), dal do nej kytku i s trochou hliny a prikryl uriznutou pet flaskou s dirama Presne to padlo do sebe, slo o kelimek Mikyska a flasku Odysea ... Muzete to zkusit, mi to vyslo skvele.. mno snad sem neposkodil koreny.... mejte se! T.
Ja to robím tak že zoberiem koflík aj z rastlinou, zoberiem tvrdý výkres A3 a ten výkres zatočím okolo koflíka aby bol do výšky rastliny a oblepím páskou, vždy to tak robím a ešte som nikdy rastlinám neublížil
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Tak já už jsem úspěšně přesadil..Převážel jsem pomocí PET lahví,jak jsem popísoval výše a v poho..
Rozříznout flašku napůl,dát kytku s květníkem a zadělat vrchní částí,pojistit izolepou pro klid.a ještě odšroubovat vršek,aby byl přístup vzduchu.Moje kytky byly ve flaškách 10hod a vypadá to,že to ani nepoznaly...
mě se do batohu vejde pohodlně pět PETlahví s uříznutým vrškem, do nich po kelímku se sazeničkou a kytičky přenos přejdou bez ohnutí lístku...
vršky jsem nepoužil.