Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěknej nedělní večer přeju.Po pár dnech pročítaní jsem se rozhodla,že se tady taky zaregistruju,štvalo mě pořád to vyhazování a nemožnost se přihlásit,když byl server přetížen. Jinak at se taky nějak popíšu,je mi 22 let,středoškolačka,zatím jsem sklidila ze 3 pokusů jen jednou a tady bych chtěla načerpat nějaky novy postřehy a zkušenosti.Nebudu vám tady zbytečně špinit thready a co budu potřebovat vědět,si tady zkusím najít.Přeju všem uspěšnou sezonu 2007.Tak a jdu si najít nějaky pěknyho avatarka.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
cau Gábi, radim Ti upolsechnout rady WhiTea pak Te budem mit hned radsi
Jen otazka- 22let a stredoskolacka? si sla znova na neco? nastavba?
Jinak preju hodne pestitelskych uspechu