Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Growerky!
chcete vyhrát 0,7l ginko biloby?
Není nic snažšího!
Stačí poslat zajímavé fotky svých aktů.
Nemusí vyhrát jen nejodvážnější!
Jde i o puvab, muže to být cokoliv, vlásky, zadeček, nebo nohy!
PS: pro ty, co vubec nechapou o čem mluvím, přečtěte si therd grower seznamka, a pochopíte
POUZE DÍVKY!
Jedná se o stejnou ginko bilobu jakou nabízím v bazaru.
ANKETA KONČÍ 17 července
BONUS! 1,5DC drti coloveho ořišku (moooc kofeinu)
Uznavají se fotky POUZE od growerek! Ne od holek/sester/kamaradek
growerů! Je to jasné? Dude to nebude furt čistit!
citace:
Původní příspěvek od Jahudka! Fotky vasich zenskejch tady
praxer - kdyztak to pak smaznu,muzes ten odkaz dat hned do příspěvku č1.Ted snad tady budes mit opravdu jen fotky reglejch growerek
citace:
Původní příspěvek od Hellboy citace Hellboy:
Mno to ja bych tu genetiku rozhodne klido aj nabidl, kdyz bude na co koukat ...
Motivace musi byt
Co dodat ?
Prekvapila me opravdu vase odvaha a co teprve vase nadhera slecny...ta me doslova oslepila
Skoda jen, ze nejsem takova slicna buchticka ka nakousnuti hnedle bych se k vam pridal a loupnul sem nake foto abych vas podporil, hadam, ze o me akty tu zase takovi zajem nebude hehehe
A vzhledem k tomu, ze ja si za svojim slibem rozhodne stojim, tak ma nabidka genetiky dle vyberu vyherkyne (a rozhodne nejen ji, nebot v mich slepich ocich jste na plne care vyhrali vsechny) nadale plati...
P.S. A jak je to s tim memebreshipem na fuckforforest, kdyz uz jsem volil ty zelene ????
no to teda jo , janisek se nam představila v novy krase , tyhle akty jsou lepši , o moc vic ti to na nich slusi , hold tamty se nepovedly , dal bych restart a dal ti boda :-)aby ste si nemysleli , předtim sem nedal jsem bod vrrrn jako každej druhej :-)
Ican:
ty první jsou překrásné - proto soutěžní:-) každý máme jiný pohledy:-) nevadí, že ti to hlava nebere:-) osobně...12lidí je pro me velký úspěch a genetiku si seženu:-) nedělej si z toho vrásky:-) PEACE
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Ican a ....: Já si nemyslím že by první akty Janíska byly horší! Prostě jsou jiný a ze všech cítim že je to Janísek.
"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."