Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim groweri, chcem sa spytat na jednu vec... minuly rok som dostal od jedneho typka perfect semena... dal mi ich dost a zasadil som len tak asi 20 kyticiek...
pekne som si to vypestoval ( 2,2 metra vysoke po 2 rezoch, sisky ako past, skankova vona, 3 prasky na odstrel.....
Ale samozrejme som si myslel ze mam jedno z najlepsich miest na svete, no presne v den pred zberom moje lasky zmizli a nebolo po nich ani chyru ani slychu..... :-(
Par semienok mi ale z minuleho roka ostalo tak sa chcem spytat ci to bude nejako vadit na raste a kvete rastlinky, prip skusenosti... dakujem za rady.... PEACE
Ahoj! Tohle se tady už někde řešilo... Před dvouma rokama jsem sázela dva roky stary seminka a nezdálo se mi,že by nějak špatně rostly,nebo to nezkuřovalo atd...
Řekl bych, že je to možná jen dobře. Aspoň budou mít čas ještě trošku "podozrát" - něco co dělají vlastně třeba v zimě, prostě myslim, že budou klíčit velice dobře.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
No já mám taky asi 2-3 roky starý semínka, ale prostě z 20ti mi vyklíčilo 1!, když jsem ho klíčil asi 3 tejdny, jinak kvalitu kytky bych neřekl, že to ohrozí.
Já minulý týden našel 3 roky starou čudku a v ní pár semínek. Jen tak na zkoušku jsem to hodil do hliny a z hlíny mi už koukaj 4/4, tzn. 100% klíčivost i po třech letech... neviděl bych tedy v těch tvých seeds nejmenší problém... zkus a uvidíš
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
ved to ze kazdy ma ine skusenosti.... skus sam a uvidis ako to pojde....
ja si myslim, ze ked si to skladaoval normalne tak to pojde aj napriek tomu ze to ma 2 roky... 3mem palce
Asi tak jak pise SKI,ja myslim ze mas hezkou pravdepadobnost vzhledem ze jeste nejsou zas tak stara ze ti neco z toho vyleze.Ja sem sazel 3lete parkrat nekdy treba vylezlo jedno a nekdy vice je to tak ruzne
Peace
Původní příspěvek od Softly No já mám taky asi 2-3 roky starý semínka, ale prostě z 20ti mi vyklíčilo 1!, když jsem ho klíčil asi 3 tejdny, jinak kvalitu kytky bych neřekl, že to ohrozí.
po třech týden usilovného přemlouvání by ti vyklíčily i ponožky.
presne taky sem zasadil asi 3 roky stare seminka a normalne mi vyrostli byli to nejake NN a rostli uplne normalne nijak se nelisili od ostatnich klicivost 90% proste zadne zhorseni zkurovalo to taky dobre proste si myslim ze to neni az tak pravda o stari seminek ...PeAcE