Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se k tomu konecne dostal. Prvni grow. Neni ani tak pro mnozstvi a kvalitu, ale hlavne pro radost z pestovani a kytek. Ale kdyz to bude dobry a bude toho hodne tim lip.
Prosim pochopte kdyz budou v threadu nejaky errory, ale casem se do toho snad dostanu.
Sadil jsem seeds overeneho nonameu kterej nas vzdycky potesil. Seminka jsem daval rovnou do hliny a to do mixu kompostu,raseliny a takovyho vapence od dedy. Cely jsem to dal k dedovi na okno a tohle jsou fotky za 6 dni.
Sadil jsem seeds overeneho nonameu kterej nas vzdycky potesil. Seminka jsem daval rovnou do hliny a to do mixu kompostu,raseliny a takovyho vapence od dedy. Cely jsem to dal k dedovy na okno a tohle jsou fotky za 6 dni.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Není na sázení ještě přece jen trošku brzo? stejně až do 21.03. se nedostaneš se sluncem na periodu 12/12 a pak až po cca dvou týdnech je ideální doba na klíčení/počáteční růst.
hmm ja vim ze kazdy nejak zacinal a mame byt tudiz tolerantni atd. ale posledni dobou je grower primo zahlcenej duplicitnima vlaknama. staci poslednich 10 vlaken v tyhle sekci, jedno jako druhy : juchuuu rozjizdim svuj (nejlepe prvni) vymazlenej haakoor outdooor nacez mu padesat lidi odepise ze je na nakliceni jeste brzo, ze mu to nakvete pripadne z toho budou vytahly chudacci/hermaci. uz me cist podobny nesmysly nebavi.
Svetelna perioda kytkam opravdu nesedla takze mame jednu objet na zivotech.....ostatni si taky ale uzivaj svoje a to tak ze maji desne tenky vyskoky sonky jak se tahaj za sluncem.....zase o neco chytrejsi. Jinak jsem vykopal 5 der do kterejch pujdou kytky - k tem nonamemum pribyde jeste new berry, lebanese a haleys comet - na dno jsem dal uberbio kejdu ktera je za takovyho ,,bahna,, ktere je asi jako cernozem a z hoven ktera do toho pridali divocaci ze kterych mam trochu fear kvuli kytkam. Venky asi uz dam ven ale pres noc je nechm prikryty sklenenym krytem od venkovniho svetla. Fotky dodam potom...
Já bych tyhle kytky asi stornoval a udělal reset = pokud budeš mít nový semínka nebo pokud ti zbyly nějaký začni třeba za týden znova a možná bych si i koupil ten substrát jak tu Ujo_Lojzo psal
Ty kytky nehodlam resetovat....tedka se daly dost do cajku a v pohode rosotu a pomerne rychle tvorej novy patra......a nad tim substratem jsem taky premejslel ale problem je jak ho dopravit....ale pokusim se to nejak poresit. A se seminkama nevim jestli budu jeste neco sazet aby policko nebylo moc napadny....ale mozna tam nejakej ten Orange Bud dam aby tam ty klony viz. predchozi prispvek nebyly samotny.