Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zasoby pomalu dochazeji a ja se pustil na mnou uplne neprobadany hydro pole, zatim jeste neni vsechno tak jak ma bejt ale brzo vsechno bude!!
Posadku tvori model jmenem INTERPOL a v poctu 6ti ks a uplne v pravo interpol rizlej s belladonou a posledni je beladona s bilym rusakem
Zmenil sem taky System a to na 7mi tryskovou aero nadrz, ktera se prepousti cerpadlem do hlavni nadrze, ale vic na fotkach.
Budu muset samozrejme taky vymenit Hnojky, a rozhodl sem se pro overenou kvalitu jmenem AH, enzymy odstejny firmy a doplneny rustovym stimulatorem od Bcuzzu, komplet za 1800 i s postovnym.
Starej Ph Merak mi spadl do vody a je nejakej divnej, a protoze budu muset merit i EC tak sem se rozhodl pro tohle pekny PH & EC COMBO , akorat se mi zda ze sem ho nekde videl i levnejc nez za 5.5K . proto kdyby mi nekdo poslal link kde levnejc tak bych byl opravdu vdecnej.
A ted fotky :
1,2 : priprava plastu jako drzaku na kvetinace
3 : prvni verze se zavlazovacema 91245, redukci z pulcoulky na 5mm sem vyresli elektrikarskou vyvodkou a zeleznou stahovaci paskou
4,5 : cerpadla, maxi jet 1200 a newjet 1200, vzduchovani tam nakonec ani nebezi, protoze nadrz se nacerpa a vyprazdni za cca 8 minut, na druhej fotce cerpadlo z pracky ktery vraci vodu do hlavni nadrze
6 : prvni pokusny spusteni, zatim to vypada jakz takz
7 : prvni problem, malej tlak, musel sem teda zvetsit prutok uriznutim takovy spicky uvnitr, na prvni dojem to fungovalo, tesil sem se ze mam hotovo.
8,9 : v krouzku sou videt ucpany trysky, jako filtr sem zkousel pouzit kousek molitanu, ten se ale nejak asi potrhal a dostaval se do trysek, a ucpaval je
10 : hlidac hladiny HHV-95, kdyz klesne hladina k cidlu tesne nad sanim cerpadel tak sepne precerpavani, kdyz se nacerpa k horni hladine tak prestane
14 : pohled do hlavni nadrze, cerpadla sedi na plastovej desce aby se tam moc nevznasely, mezi nima topeni, ta ponozka je matcina silonka , nejlepsi filtr co snad muze bejt
15,16 : pohled na novy rotacni trysky 91250, paradicka, prakticky nejdou ucpat
Tak konecne prisly hnojiva, hned dneska sem pridal korenak, a az uvidim nejakej rust tak pridam i minimalni davku AH.
Klony doted jsou totiz uplne stejny,par kouskum usychaj listy ale nic extra, delaj totiz koreny a to docela rychle, kazdej den cumim jak puk o kolik to zase poporostlo
zjistil sem ze v systemu sem mel vodu s ph 5.6 a ec 0,28mS, a to sem to meril kapkovym testerem
Dal sem prvni davku AH, vodu v systemu sem odhadl na 50l, ridil sem se koncentraci primo z lahvicky a dal ctvrtinovou davku, ec se zvedlo z 0,28 na 0,49 a po cca trojim precerpanim nadrze se ustalilo na 0,47 +-0,02
Zdravim,
predem diky vsem za K-cka, necekal sem takovej zajem
Roste to moc pekne, po vymene termostatu(byl schopnej topit i kdyz uvnitr bylo 30°C) udrzuju vsechny hodnoty v tech nejidealnejsich normach : ph 5,5 ec sem pridal na 0,8 a vlhkost uz neresim, zvlhcovacka nebezi uz tejden.
Enjoy
kytky uz maj podle me dost prorostlej korenovej system, na vysku 25cm -+, na jednej fotce v porovnani se starou kytkou se mi jevi jako uz dost velky, proto nejspis dneska, maximalne zejtra prepnu na kvet.
Phcko se snazim drzet od 5,5 do 6ti, ale obcas vyleti i skoro k 7, podle toho jak casto pridavam kyselinu. EC kleslo z puvodnich 1,3 na 0,9 a vody uz taky hodne ubylo.
Jediny ceho se bojim je, aby mi to neprerostlo, v hline to bylo uplne neco jinyho
Taky bych chtel pripomenout, ze sem nedaval ani jednou jakejkoli postrik a nevypada, ze by to kytkam nejak vadilo. Sou krmeny jen AH a troskou korenaku.
Pic,
tak za 10 dni to povyrostlo jen o 10cm, ale radne se to vsechno zahustilo
Uz sem nekolikrat prostrihal a vzdycky to zaroste jak prase, taky sem vymenil nadrz za uplne novou(ta stara byla zevnitr jakoby popalena) a pridal 3 30cm dlouhy vzduchovaci tyce do nadrze pod koreny
Paldy zatim nejdou videt, ale preflowers ukazujou ze to jde spravnym smerem
Zdarec,
tak uz konecne lezou na svetlo , vyska je zatim kolem 50-55 cm a vypada to ze konecne brzdi a zacnou delat salamy
zatim sou to spis mikropaldicky, nejvetsi nema ani 1cm
Taky se mi stalo ze holky prestali trochu po prepnuti zrat, pomalu se zvysuje EC, tak dolejvam upravenou vodu a udrzuju kolem 1,5, ph stale 5,5
a na posledni fotce, kdyz je venku trochu zima tak pritapi primotop, ale tahle kytka je hned u privodu teplyho vzduchu
budu muset dat nejakej ofuk...
edit : a dekuju moc za K-cka, a ikdyz bych asi nikdy netusil ze to reknu, od par lidi mam Kcka v tomhle threadu uz asi 3x, coz mi nepride fair, proto, posilejte ty K pokud tam bude opravdu neco co za to stoji, takhle budu mit dalsi kostku jeste nez utrhnu prvni zastipek.
edit2 : pokud to ale nikomu neda a dalsi K+ posle tak co se da delat
loopuch : uz to radsi ani nepocitam, ale pres 20k urcite, a to urcite jeste pred prechodem na hydro, to bylo jeste merak 5,5k, hnojky, cerpadla, nadrz, viko.....
ale kdyz si spoctes pak svoji spotrebu tak sem porad hodne v plusu
No, moc peknej výsledek, koukam, že to umiš!!! Zajimalo by mě kolik to všechno važilo, když si to sklidil??? To možná bylo i 300 g???!! A ještě by mě zajimalo jakou jsi tam měl vlhkost na rust? Ještě jednou chvalím, takhle to ma vypadat!!! Mej se, CUS.