Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vo tomhle sem tady nic nenašel, kdyžtak sorry sem tu nově
Před nedávnem sem dostal velkou černou palici nějaký indiky nebyla vopylená ale přesto v ní bylo 7 semen(magický číslo).Byl to fakt hustej model a protože sem zrovna stejně neměl žádný good semena tak sem je vysel.Teď sem je nechal vykvýst a - SAMý SAMICE !!!!
(fšech sedum)
Možná to byla jenom náhoda ale třeba taky ne a tak sem se chtěl zeptat jestli někdo nemá s něčim podobnym ňáký zkušenosti.Třeba jako že když se palice nevopylí a stejně sou tam Ňáký semena tak to sou vždycky samice atd.
zdravíčko no dexmone hermík to být nemusí,mě se taky občas stane že kyti vytvoří sama nějaký semínko/ možná se na ni dostal pyl od nějakýho jinýho sadaře kdo ví/a nevím jak je to přesně ale feminisovaný semínka se tuším dělaj nějak tak že necháte hermíkem ,,oprcat,, jinou samici a ona má pak z těch semen jen samice,mno budou lépe vědět ti zkušenější
mě už se to taky stalo a při podrobnějšim ohledání jsem tam našel jeden malej kvítek + několik co ani nerozkvetli... ze všech semínek pak byli samice...
Minuly rok na jar som si kupil feminizovane semena z holandska, z ktorych sa mi podarilo vypestovat krasne samice(ani jeden samec), v ktorych som nasiel par zrniecok. Zaujimalo by ma ci niekto nema skusenosti s tym ci aj dalsia generacia budu samicie(zenske) rastliny?
Jestli si pestoval outdoor, tak ti to opylil nejakej technickej srac a na 100procent to samice (teda jenom samice) nebudou. Jestli indoor, tak je to fakt divny, ledaze bys tam mel nejakyho mini-hermouse, kerej ti oprcal jen par palicek a to by pravdepodobne samice byly.
Pestoval som to outdoor, lenze opelene to na 99,9% nebolo. Tie rastliny nemali ziadny priznak opelenia pri sklizni a hermafrodit tam urcite tiez nebol. Tych semien tam bolo tak okolo 5 na kazdej rastline, ktore mali cez 2 metre. A nemyslim si, ze prave tych 5 zrniecok na velkej rastline vzniklo zrovna opelenim.
Priznak opyleni pri sklizni je ten ze tam mas prave tech 5 seminek. Nebo si myslis ze je genetika tak daleko, aby ti vyrostla kytka bez opyleni samcem? Nastesti jeste ne. Nechci videt situaci, ze si lidi chovaj laboratorni krysy, a jejich organy sou naklonovana ganja, ty lidi ji pak vypreparujou a maj hulo, mensi naklady - vyssi zisky. Tak ten den ja prestavam hulit.
to realist:
Dik za odborne vysvetlenie mojho problemu. K tomu stresovaniu rastlin asi v mojom pripade nedochadzalo, takze budem musiet podozrenie dat na vcielku. Necham sa prekvapit co z toho vyrastie tento rok a potom zistim ktora z moznych variant bola pravdiva.
feminizovana semena jsou geneticky upravena,ale jak presne
tahle uprava probiha nevim-kazdopadne jsou nachylnejsi ke genetickym mutacim a nejsou prislis vhodna na matecni rostliny
kazdopadne je pravdepodobny ze z tech seminek budou hermousi
popr. zensky horsi kvality.
Mám 2 feminizované kytky Purple#1.
Na jedné z nich jsem našel pár samčích květů (snad nejde o hermouše, ale jen o těch pár květů).
Nebude tato kytka horší kvality než ta druhá ("100% samice")?
Mám strach že to na kvalitě kouření bude znát (negativně).
Nemáte s tímto někdo zkušenost?
no mně už taky pár lidí tvrdilo, že kytka bejt voprcaná nemusí a pár semen na ní stejně najdeš, u toho outdooru to je pochopitelný ,páč nevíš kdo, co a kdy!Ale "in" mně samotnýho dosti překvapil ted ze mě mluví zkušenost
Kupoval se prvotřídní scéro(nebula) vod známího,žádnej toa, a v saku sem našel semeno,věděl vo tom, ale překvapenej nebyl, prej se stává.
Tohle mě teda dost zajíma!!
Pro tu kytku je to otázka přežití pokolení tak proč by nemohla z nouze vyprdět potomky ?!!
To semeno sem si nechal a minulej rok sem sem si udělal balkón,kytka byla naehorázně ukrutná,patra snad po půl centntimetrech,dřevnatej stonek po měsíci růstu,chodily ke mě lidi aby viděly tu raritu a přemlouvaly at ji dám k nim na flek,že je škoda aby byla takhle omezená květináčem!já pořád tvrdil že to nedozraje,a že budu muset zastinovat,ale vo ni se jen smáli co to plácám vo zatemnování,že větší capinu sem si nemoh vymyslet,ale já vědel sví(thanx to GROWER by info ) Nakonec sem podlehl přemlouvání a přemístil ji ke známímu,kterej mě nakonec posral a vod tý doby sem vo ní nic nevěděl!Byl sem nasranej že sem se nechal uchlácholit k takový píčovině!!nakonec ta kytka přece jen nedozrála a buzeranti museli přiznat že sem měl pravdu!
ps: tímto chci jěště jednou vyfuckovat toho zmrda česačskýho!FUCK YOU TOYU!!
omlouvám se všem koho mé výrazi pohoršují,ale sem už takovej!!