Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
viem ze vyzeram ako debil a ze to tu uz vela ludi preberalo ale nieje to prehladne chcel som sa spitat ci sa daju posielat peniaze do nirvany aj cez western union a ci to tu uz niekdo uspesne absolvoval a este kde mam napisat to order number prosim poradte
ps este nikoho necekli chlpati pri objednavkach ze nie
No.Párkrát jsem objednával cez Nirvánu a kliftoni na mě nečekali.Vždy jsem zaslal hotovost.Takže s WU ti neporadim.Order nr získáš zaregistrováním a objednáním produktu.To jsem napsal na obálku ve které byly Money a tu jsem dal do větší.Zasílám doporučeně.Zatial
Nezbývá nám nic jiného než hulit a ze všeho si dělat prdel
ked chcem posielat peniaze bankovim prevodom tak musim mat bankovi ucet a to ja nemam ci nie? A predsa keby posielam tym bankovym prevodom alebo cez WU tak kde tam napisem to order number za odpovede dakujem
NEvim kam to strcit... tak to davam sem.
Vsiml jsem si ze vsichni objednavate v euru. PROC? Treba v seedboutique ale i v jinych seedbankach vychazeji seminka levneji kdyz se koupi v DOLARECH
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Chcel by som sa opytat tych,kt. platili cez paypay ze za kolko dni ím prisiel emeil zo seedbanky ze dostali prachy a potom za kolko dni vam dosli seeds.Lebo mne uz od poslania penez ubehli 4 dni a nič mi neprišlo akurat mi zmizli prachy z učtu.
Vopred díky
Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!
Měto trvalo u senzi asi 3 týdny a po odeslaní semen asi 4dny a byli doma u nirváni počítam tak 14 dnu ale poštou a semena asi3dny cestovali kemne ale unich uš si nikdy neobědnám.Co se týká P.P maj asi 7dnu pracovních k převodu u senzi to trvá 3týdny po obdržení pladby z duvodu velkého mhošství obědnávek jak je natom nirvána si zjisti sám maš net .Příští měsíc obědnávám u senzi znova.
Čus, posíláte hotovost doporučeně, pojišťujete zásilku ?, u těchto věcí se udává jméno, tak mám trochu obavy, ..ale také nechci, aby to někdo na poště ukradl. Dík