Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, všem
takže si chci dát dohromady komplet který bude obsahovat
výbojku: SON-T 100W
zapalovač: tyristorovej TRZ 11 100-400W
Tlumivka:Laytron SAPI 100W
a kondenzátor newím prosim kdyby mi nekdo mohl říct kapacitu nebo přímo nějakej doporučit a říct mi web nebo libereckej obchod kde ho seženu díky moc a hlavně mě zajímá JESTLI TO BUDE FUNGOVAT
A nebo popřípadě mi doporučte jiné komponenty ale né moc drahé....díky mooc....zdar a sílu growers!! a kdyby někdo chtěl něco tak sem to sehnal na www.janca.cz
Pozor mF a uF jsou odlišné veličiny Kondík bych dal 16 uF/ 250 protože na kondíku naroste napětí takže nedoporučuju 230V mohlo by při nějaké špične dojít k Explozi kondu. Kapacitu když není zbytí bych doporučil spíše vyšší aby lépe vyrovnal vysoký odběr při startu výboje nižší kapacita by mohla špatně dorovnat napětí a docházelo by k výššímu odběru proudu tlumivky a tím k nadměrnému zahřívání.
bud zajdi do elektra kde maj silnoproud a tam ti poradi, ale dej tam 12uF, uF a mF si asi nesplete nebot by byla velikos i cena dost extremni ten kondik stoji neco pres 40,-
Souhlasím obchod z elekroinstalačním mat. bude nejvhodnější tam ti i poradí a koupíš tam i celý komplet zkus se podívat někde v okolí a určitě to někde najdeš.
a jestli jo tak co mam jeste pridat nemuzu presahnou tlimit 70w bylo by to poznat(bydlim jeste z rodicema) a zatim studuju tak aby to nestalo majlant.........