Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já koupil Lignocel - lisovaná briketa kokosu - po namočení vznikne 8 - 9 listrů substrátu v Hornbachu na Čerňáku, ale nechá se to koupit v jakémkoli lepším zahradnictví - cenu už si nepamatuju, ale je to buď 40 nebo 70Kč.
No hosi mel jsem na to stejnej nazor jako vy, ze lignocel je v pohode. Ale ted jsem nakoupil original Canna Coco a musim rict je to uplne jiny kafe. V briketach byli brouci a motyli ktery se probudili kdyz sem to namocil... nechapu jak to slisovani prezijou ale asi jo...
Taky to lip drenuje a kytky proste rosotu jako z vody, mozna je to taky tim, ze sem zacal pouzivat AH...
Nicmene zhulto neni jedinej kdo s briketama udelal spatnou zkusenost, ja na briketach odjel tohle http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2061, a vsechno bylo OK (az na ty zviratka a horsi drenaz).
Zhulto kokos jsem (ja i ostatni) jinde nez v growshopu nevidel.
T.
Rohoze jsou podle me do tech dlouhejch truhliku. Kdzy chces do kvetinacu musis koupit drcenej KOKOS ve fialovym pytli 50L.
Doufam ze to je to na co se ptas..
no tak ja nevim jak je to jinde, ale zatim sem v tech "lepsich zahradnictvich" jako Hornbach, Baumax atd skoro nic nesehnal. nevite kde se sezene ten vermikompost, biohumus delanej z vykalu kalifornskejch zizal. V Baumaxu apod. vubec nevedeli co to je, a v Ctyrlistku rekli, ze uz se to nedela. Vite nekdo kde sehnat v Brne ten vermikompost? diky
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash