Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar lidi,
jak tak ctu nejruznejsi vlakenka diskuse, nekolikrat sem narazil na to, ze nekteri pouzivaji nasledujici postup ...
... co si myslite o "predpestovavani" napr. pod zarivkou (usporkou) a pak az na kvet (nebo konec rustu) hodit pod sodik? Koukam ze nejsem sam kdo to tak udelal a prestoze to rostlo dobre, tak si rikam, jestli treba ten sok ze zmeny intenzity svetla atd, nema vliv na hermafroditismus, pripadne nejaky dalsi negativni dusledky po kytku...
na druhe strane, na maly kytky zarivka docela staci a je to dost vyrazna uspora energie...
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
videl som ako typek pestoval pod usporkami day light a potom prepol na kvet pod 600w sodikom. Vo vegetacnej faze boli celkovo zdrave ale zdali sa mi akesi riedke. Celkovy vynos mal 200g/w na hydre. Zda sa mi to dost malo.
Weider: A nevíš co to bylo přesně za typ výbojky?? A výrobce?¨Bych si koupil 1watovku, jestli ji maj, by mně bohatě stačilo
Ale tys asi myslel 200g/600w, ne?
no nizsi vynos asi bude, to jo. A navic, jak sem psal mi pripada, ze to mozna bude produkovat hermafrodity, protoze ten sok z prechodu na jiny, intenzivnejsi svetlo bych rekl zanecha na kytce stopy... no asi nezbude nez to vyzkouset a pak zanalyzovat a vyhodnotit
jinak s tim souvisi dalsi vec a to hermafroditismus x kvalita huleni... nekde sem tu cetl, ze sou hermaci hnusny, maj malej obsah THC a nedaj se kourit. A s tim teda musim zasadne nesouhlasit, protoze ty palice, ktery se podari ochranit pred opylenim sou chutove i kvalitativne v pohode... staci v kvetu dusledne ostrihavat samci kvety a je to v klidu, uplne to clovek nezachrani, ale muze udelat dost...
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Jel jsem NL- měsíc a pul pod zářivkama a sodík na květ ... kytky se úplně zastavili, nemluvě o žloutnutí listů atd... A pak jsem jel pod sodíkem už od řízku a rozdíl bil přímo do očí...
já používám pre-growing taky, ale v trošku jinym smyslu-řízky šoupnu do malejch květináčků - cca 0.2-0.3 l a tam je nechám cca 14dní aby pořádně prorostly kořeny celym tim květináčkem - a pak teprve je šoupu do větších květináců - tak si dovedu představit, že bych je na tohle pod zářivkou měla, ale mít je tam celou vegetační fázi jak už bylo řečeno snižuje výnos a nevyplatí se to. w.
2wilda:
to sem mel presne na mysli... ne celou dobu, ale treba prvnich 14dni... no zkusime a uvidime
2hulitko:
no pokud ja vim, tak zarivkove svetlo je diky svymu spektru vhodnejsi pro rust, nez sodik... spis tam jde o tu nizkou wattaz
já to teď používám 2 nebo 3 sklizeň a je to fajn. můžu si zasadit jednou tolik řízků, nechat je 14 dní růst a pak si teprve vybrat ty nejodolnější a navíc se to používá kvůli tomu, že když to pak přesadíš do většího květníku tak máš poměrně velkou rostlinu kterou dáváš do nový hlíny- tzn. měl by se zvětšit kořenovej systém a kytka by měla bejt větší než kdybys jí v tom květináči měl od začátku - s tim souvisí i to, že se doporučuje tý kytce když jí potom přesazuješ ty kořeny trochu ofikat.
já je normálně mám pod 250W MH ale na těch prvních 14 dní bych se nebála ani těch zářivek, jde spíš o rozvinutí kořenovýho systému takže by to nemělo nijak výrazně růst ovlivnit. samo že záleží na tom jak dlouho je tam budeš mít a pod co je potom plánuješ dát.