Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koupil jsem si před 3 dny digitální časovač Solid za 350kč. Nastavím, zapnu k výbojce 100W a jedu. První noc dobře vypnul, ráno zase přesně zapnul, ale zase večer to jen kleplo a světlo furt svítí. Podívám se do skříně a časovač je furt zaplej, na displey se vůbec nic nezobrazuje. Co s tím? Zatím jsem tam dal analog ale doufám že to neudělá to samý....
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Nemůže to být tím že se k sobě třeba připálili kontakty ve spínači nebo tak něco? Četl jsem o tom na groweru, ale nevím jak to vyřešit, aby mi další spínač nedopadl stejně :-/.
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
S timhle jsem měl taky problémy - spínačky v pohodě, připravený na indukční zátěž. Sepnuly ok, při vypínání reset a vše vymazáno - hodně často!
Problém jsem vyřešil mechanickejma hodinama.
Jako zkus je reklamovat, ale může se Ti stát to samý co mě a pak je jedno, jak dokonalý máš digispínačky. Prostě jak blbne napětí, tak je to rozhodí a pak to takovýmhle způsobem zlobí.
Dal jsem spínač reklamovat, vyměnily mi ho v pohodě za stejný. Jestli to udělá to samé tak mě asi střelí :-P držte palce ale prý byla vybitá baterie...
Udl: to se mi stavalo taky u 150w vybojky kde nebyl kondenzator.proste se to nastaveni jednou zacas vynulovalo hadam, ze se nepohltily vykyvy v siti a digitalni casovac to neustal, protoze hned jak sem tam dal kondik tak to bylo ok...
ten casovac od te doby bezi temer v kuse uz druhym rokem...