Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Digitální časovač SOLID přestal spínat!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Nápad Digitální časovač SOLID přestal spínat!!! Příspěvek č. 1

Koupil jsem si před 3 dny digitální časovač Solid za 350kč. Nastavím, zapnu k výbojce 100W a jedu. První noc dobře vypnul, ráno zase přesně zapnul, ale zase večer to jen kleplo a světlo furt svítí. Podívám se do skříně a časovač je furt zaplej, na displey se vůbec nic nezobrazuje. Co s tím? Zatím jsem tam dal analog ale doufám že to neudělá to samý....

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 28-11-2006 v 21:29 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Nemůže to být tím že se k sobě třeba připálili kontakty ve spínači nebo tak něco? Četl jsem o tom na groweru, ale nevím jak to vyřešit, aby mi další spínač nedopadl stejně :-/.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 28-11-2006 v 21:31 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

no kdyz se nic nezobrazuje ani na display, tak smula.
Reklamace

Old Post 28-11-2006 v 21:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

S timhle jsem měl taky problémy - spínačky v pohodě, připravený na indukční zátěž. Sepnuly ok, při vypínání reset a vše vymazáno - hodně často!

Problém jsem vyřešil mechanickejma hodinama.

Jako zkus je reklamovat, ale může se Ti stát to samý co mě a pak je jedno, jak dokonalý máš digispínačky. Prostě jak blbne napětí, tak je to rozhodí a pak to takovýmhle způsobem zlobí.

Fotr woe!

Old Post 29-11-2006 v 12:59 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Nevím jestli to není tím , že baterka jsou slabá, mají malé napětí.Zkus se podívat co se o tom píše v návodu, mi to dělal třeba spínač na topení.

Oceanic colour - pokusy

Metalsodíkova sterilizace substrátu

Odrůda NLX

Nejlepší makra od METALSODIK

Stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W

Old Post 29-11-2006 v 13:03 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Dal jsem spínač reklamovat, vyměnily mi ho v pohodě za stejný. Jestli to udělá to samé tak mě asi střelí :-P držte palce ale prý byla vybitá baterie...

Bob Marley

Old Post 29-11-2006 v 16:44 PM
MozART
Nový Člen

Karma uživatele MozART - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Udl: to se mi stavalo taky u 150w vybojky kde nebyl kondenzator.proste se to nastaveni jednou zacas vynulovalo hadam, ze se nepohltily vykyvy v siti a digitalni casovac to neustal, protoze hned jak sem tam dal kondik tak to bylo ok...
ten casovac od te doby bezi temer v kuse uz druhym rokem...

Old Post 10-12-2006 v 05:33 AM
MozART je offline   Profil uživatele MozART   Find more posts by MozART   Foto galerie člena MozART   Click here to Send MozART a Private Message   Add MozART to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

nebylo to kondenzátorem ani ničím podobným, ten časovač byl prostě špatný, měl vybitou vnitřní baterii

Bob Marley

Old Post 10-12-2006 v 12:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás