Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno ze sativy bych hodnotil kladne kali mist (serious seeds)
nejvetsi vynos jsem zatim mel na shive
dobrym produktorem je super silver haze od greenhouse seeds coz je krizenec northern lights skunku a haze..zajimava kombinace
MNHNT mel NLxHaze a ten dava docela dost ale zas ta doba.. ja mel HNL od kozzyho (opacny kros) a chtelo to 11 tydnu. hulo nic extra a cekal jsem to silnejsi, ale to je muj nazor, haze me zatim neoslovil.
kdyz si tak preberu co mi zatim proslo rukama, tak nejvynosnejsi byl jednoznacne Power Plant - rezy od czechglocka. luxusni palice, kvalitni sativa, hodne.. a to vse za 9 tydnu
Těch fakt výnosových odrůd je hodně, akorát na Groweru se zde moc nevyskytují.
Z těch, co by tady kdo mohl mít je vcelku výnosová odrůda Critical Mass (Mr. Nice seeds) alias Big Bud (Greenhouse seeds), sám sem jí nesázel, ale cosik sem o ní četl mno.
Jedna z nejvýnosnějších odrůd, které jsem měl možnost pěstovat z origoš semen byl Original Big Bud Super Skunk od Highqualityseeds.
Tvoří opravdu obrovské "nabobtnalé" šišky a i high bylo celkem good.
Podobný šišky jsem nedávno viděl u kámoše co jede orig. Chronic, bohužel teď nevím seedbanku, ale palice jsou taky XXL.
23
Původní příspěvek od deth. dlouhan>ta supersilver haze je krizenec haze nl a skunku ja ji verim a taky pujdu do maminy co nejdrive
jasne jasne.. ja komentoval pouze hnl se kterym jsem mel tu cest. jako vynos nebyl zly, ale cekal jsem poradnou pecku a vono nic.. prumerne hulo, na ktere si vsak clovek musi sakra pockat.
eso: tu euforii ti musim ukazat, vypada fakt libove.. a nemas ty nahodou 5 semen euforky?
ako uviedol dvojka-trojka Big Bud Super Skunk je dobry na vynos a aj high je kvalitny, ved ako sa kto postara tak ma. a v tejto odrode je potencial.
Tohto roku som ho siel a dost ma prekvapil. neskor bude report.
peace
citace:
Původní příspěvek od dvojka-trojka Jedna z nejvýnosnějších odrůd, které jsem měl možnost pěstovat z origoš semen byl Original Big Bud Super Skunk od Highqualityseeds.
Tvoří opravdu obrovské "nabobtnalé" šišky a i high bylo celkem good.
Podobný šišky jsem nedávno viděl u kámoše co jede orig. Chronic, bohužel teď nevím seedbanku, ale palice jsou taky XXL.
23
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Chronic, Super skunk, Mazar, GWS, SAGE, G13xDIESEL....tak tady z těch modýlku maj všechny opravdu parádní vynos ve srovnání s kvalitou....
toho medicine mana se měl možnost pěstovat a s tim vynosem až zas taková spokojenost nebyla...byl to sice kříž s Deep Chunkem, ale přesto se brutalně větví a na SCROG je asi jedna z nevhodnejších odrůd, voní jak nějaka tuti kurva fruti žvejkačka, má ke konci pěkně do oranžova zbarvené šišky (fakt nevýdané) a celkem to i skuřuje jinak u týhle odrůdy to vidim spiš na venek...
Jo Durban Poison má vcelku dobrý výnos rovnocený s kvalitou,ale mile mě překvapil Jack Herer outdoor,kterej má hodně velkej výnos,pokud je dán ven už jako řízek,hlavně dorůstá celkem velkých rozměrů když je hozen ven brzo,ale jde z něj strašnej skunkovej smrad na dálku,takže bacha na to.Kámoš ho vypěstil vysokej 2,5 metru z řízku,a nemohl si ho vynachválit chutí,stavem a výnosem kterej byl přes půl kila sušenýho na 1 rostlinu a kytky měl 2,ještě ted z něj hulí
Ještě mě zaujal výnos u odrůdy Spontanica,kde producent uvádí kolem 1000g na 1 rostlině suchého materiálu,samozřejmě tomu moc nevěřim,protože je to spíš reklamaJinak nějaký infoo o týdle odrůdě je v treadu Encyklopedie modelů.
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Chtěl bych jenom podotknout, že ne vždycky se vyplácí kupovat ty nejpotentnější odrůdy. Ty sou často šlechtěný vyloženě na výnos, ale obsah účinných látek zaostává. Tzn. budete toho mít hodně ale budete toho muset taky víc zhulovat. Jsou to (a seedbanky to ve svých letácích často uvádí) komerční odrůdy.