Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau groweri chci se zeptat jestli predradnik z tohohle letaku od firmy brilux (TR-NAHJ34-07) muzu pouzit se standartni 70W sodikovou vybojku (napr. Philips Master SON-T PIA 70W)? Diky za odpoved
Takze sem si ho koupil, ale nedari se mi ho zapojit, mam fakt smulu, potrebuju poradit jak to spravne zapojit a zda potrebuju zapalovac, ze schematu na predradniku mi to neni uplne jasne. Prosiiim poradte, budu vdecny, prikladam foto....
Původní příspěvek od mittic Takze sem si ho koupil, ale nedari se mi ho zapojit, mam fakt smulu, potrebuju poradit jak to spravne zapojit a zda potrebuju zapalovac, ze schematu na predradniku mi to neni uplne jasne. Prosiiim poradte, budu vdecny, prikladam foto....
Nápis na předřadníku zní "For high presure sodium vapour and metal halide lamp with ext. superimposed ignitor", čili "Pro vysokotlaké sodíkové a metalhalidové výbojky S externím zapalovačem"
Ve schématu je to ta krabička s písmenem Z, a protože tam není označení vývodů, tak to zapoj podle schématu na zapalovači, co si koupíš.