Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslím že zakoření, nevidím důvod. jen je důležité otrhat vsechny kvety. jednou jsem omylem ulomil nakvetlou vetev, bylo to uz vic jak 14dni 12/12. a v pohode si tedka fici na okne
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jak sem psal zlomilo se mi to pri nejakych cca 16 dnech 12/12 (uz to presne nevim, ale palicky meli tak 1cm) a na okno jsem to dal nekdy zacatkem cervna, takze odhaduju tak 16 - 17 hodin svetla, normalne na rust, ted to jede, vetvi se. zajimavy je ze to jeste nezaclo poradne kvest. no ale na mym okne se dycky dejou nejaky nevypocitatelnosti
ale zakorenovani a zacatek rustu je velmi pomalej, doporucuju dostatek korenovyho stimulatoru
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jo da se to akorat to trva o neco dyl nez zacnou rust. Delal jsem takhle rizky 2x a vzdycky v pohode akorat byly ze zacatku takovy nejaky zdegenerovany [hodne divnej tvar listu] .
nevim ja to nedelal a nemel jsem s tim vubec zadny problemy mozna ze je to lepsi ,nevim, ale podle mejch zkusenosti ti to vyjede i kdyz nic strihat nebudes. z tech palic zacali vyrustat novy vetvicky
prvni tyden, ctrnact dni to divne vypada ale me se vzdycky normalne rozjely a nemel jsem s nima zadny problemy je mozny ze kdyz je ustrihnes tak to trochu urychlis ale kdyz je tam nechas tak tim rozhodne nic nezkazis zkus to udelat pul na pul a uvidis jaky jsou na tom lip