Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » out - co mi muzou policajti. kdyz mne chytnou u policka?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Keany
Stálý Člen

Karma uživatele Keany - 0% Pěstitelská

out Příspěvek č. 1

zdarec.... zajimalo by me,co se stane,kdyz mam venku pole a chytli by me u nej fizlove,jak to zalejvam a hnojim,co mi muzou udelat?? normalne mi to prisijou jako indoor?? nebo se z toho da vyvliknout?? mate nekdo takovou skusenost?

Old Post 13-08-2006 v 16:32 PM
Keany je offline   Profil uživatele Keany   Find more posts by Keany   Foto galerie člena Keany   Click here to Send Keany a Private Message   Add Keany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

inac to je zaujimava otazka aby ta obvinili musia mat dôkaz ze to zalievas a hojis inak by to bola halus niekto by siel okolo a zatkli by ho???? za pestovanie ..asi iba ked ta pri to zbadaju a nafotia si to ja ked idem na flek obzeram sa ako zajac dufam ze mi to pojde aj nadalej ..a vzdy ked idem na flek mam strach pretoze v minolosti som s takejto veci skoro infark dostal ..ale to us nechcem rozpisovat to som tu pisal ale davno

Old Post 13-08-2006 v 17:42 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

už uplně vydím toho fízla jak je celej žhavej lízt někam na pole. museli by tě nejdřív stopovat aby něli důkazi myslí jako že by to hlídali a vyděli tě tam pravidelně, to je ale nákladné, unavné a pokud nemáš tak kolem 100 - 150 kytak tak taky ůplně bezcené takže bud v klidu

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 13-08-2006 v 21:29 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keany
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

mno to sem si taky myslel... takze by me museli videt vickrat jo?? super me slo o to,ze kdyby to nasel nakej deda nahoubach a poznal to nahodou tak aby nezavolal benga a ty to nesli znicit a necihli me tam

Old Post 13-08-2006 v 21:37 PM
Keany je offline   Profil uživatele Keany   Find more posts by Keany   Foto galerie člena Keany   Click here to Send Keany a Private Message   Add Keany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salieri
Stálý Člen

Karma uživatele Salieri - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

policie bere všechno stejne ale venku bys mohl myt menší opletačky tak to by mohlo byt lepší na vykroucení se stoho

Old Post 13-08-2006 v 22:39 PM
Salieri je offline   Profil uživatele Salieri   Find more posts by Salieri   Foto galerie člena Salieri     Add Salieri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ovšem neřidte se podle toho čistě moje spekulace

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 13-08-2006 v 22:44 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

spíš jak švestek se bojím čorek ty se nevyhnou pred nicim.

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 13-08-2006 v 22:48 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keany
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

njn corce rozbiju hubu a nekde zakopu ale fizla ne

Old Post 15-08-2006 v 12:51 PM
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

keany huste ,jestli nejakou lapnes tak postni fotoreport z pohrbu

Old Post 15-08-2006 v 13:15 PM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keany
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

njn... v tom to je jestli nakou lapnu... takovi stesti zas nemam takze mi nezbejva nez se vysrat na svi stary dobry pole a sadit jinam

Old Post 16-08-2006 v 08:51 AM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Keany- cca před 5ti lety v našem kraji sebrali dva kluky, jak šli na políčko zalívat. Nikdy by se o tom nedověděli, jenže je informoval právě nějaký děda! Myslím, že z toho měli podmínku nebo co, ale dávej bacha.. I když dneska je to úplně o něčem jiném než před 5ti lety..

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 22-08-2006 v 15:22 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

kdyz uz by pole nekdo nahlasil cajtum, tak ti to max pujdou otrhat... pochybuju o tom ze tam budou hlidkovat tyden kvuli par kytkam.

Old Post 28-08-2006 v 10:07 AM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

S tim chytáním u políčka POZOR. Kámoše takhle vyčapali. Jde si zalívat asi 14 dní před sklizní a najednou týpek, vytáhl placku a půjdete s námi. Měl tam 40 kytek a dostal naštěstí "jen" podmínku.
Domovní prohlídku mu nedělali, jen čekali před barákem a odevzdal jim pár semínek, filmovku hulení a ještě na políčku mu zabalili provázek, kterým kytky vyvazoval.
Opravdu se to stalo, četl jsem protokol o zadržení.

Old Post 18-09-2006 v 10:49 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joint-SR
Stálý Člen

Karma uživatele Joint-SR - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

A aj keby ma pri jednom z mojich policok cekli druhy krat co mi mozu proste zas raz idem cirou nahodou okolo vodim rastlinky su bez vody tak polejem nie ... sak mam rad prirodu priroda sa tiez o nas stara musime sa aj mi o nu ...
+
myslim si ze so sikovnym pravnikom sa da z takejto veci vyliezt aj bez podmienky

Old Post 13-11-2006 v 20:24 PM
Joint-SR je offline   Profil uživatele Joint-SR   Find more posts by Joint-SR   Foto galerie člena Joint-SR   Click here to Send Joint-SR a Private Message   Add Joint-SR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

mě chytili u políčka tento rok,a nic z toho nebylo,jen mě nafotili jak tam jdu se kouknout,ale nemohli na mě nic,protože jsem jim řekl že jsem to zrovna ted našel,no a oni mě pustili,jen to se mnou sepsali že jsem to pouze našel,a pustili mě,kytky nafotili,a zkonfiskovali(zabavili)

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 07-12-2006 v 18:41 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Expresion: jo čekali tam 3 benga kousek od pole,byli schovaní,a fotili si mě jak jdu ke kytkám,ale protože jsem je nezalejval,nehnojil,nezaštípával,atd...tak na mě nemohli,nemohli mi nic dokázat,protože jsem je jak jsem jim řekl vlastně našel zrovna ted jak mě fotili
Pak se mnou sepsali že jsem to pole našel,a že jsem potvrdil že mi nepatří,a ani že nevim komu patří,ještě se mě zeptali jestli by se mohli kouknout k nám do baráku,aby si byli jistí že jim nelžu,a když jsem jim řekl at se kouknou kam chtěj,že jim to povoluju,tak se na to vysrali,protože si mysleli,že kdybych tam měl kytky,tak bych je tam nepustil,a vytrhal je než dostanou povolení k prohlídce,a přitom jsem měl na zahradě 5 kytek HxS#1 už v květu+doma matkárnu se 3mi rostlinami OB,tak mi to sežrali i s návnadou,no jinak pole jsem měl ukrytý dobře,spíš si myslim že to našla helikoptéra,protože u nás docela často lítaj a pole hledaj,tak je trochu těžší najít dobrý místo

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 08-12-2006 v 05:40 AM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-03-2010 - Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného??? - 74 odpovědí
29-05-2004 - Co rict kdyz me chytne policie..? - 51 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás