Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec.... zajimalo by me,co se stane,kdyz mam venku pole a chytli by me u nej fizlove,jak to zalejvam a hnojim,co mi muzou udelat?? normalne mi to prisijou jako indoor?? nebo se z toho da vyvliknout?? mate nekdo takovou skusenost?
inac to je zaujimava otazka aby ta obvinili musia mat dôkaz ze to zalievas a hojis inak by to bola halus niekto by siel okolo a zatkli by ho???? za pestovanie ..asi iba ked ta pri to zbadaju a nafotia si to ja ked idem na flek obzeram sa ako zajac dufam ze mi to pojde aj nadalej ..a vzdy ked idem na flek mam strach pretoze v minolosti som s takejto veci skoro infark dostal ..ale to us nechcem rozpisovat to som tu pisal ale davno
už uplně vydím toho fízla jak je celej žhavej lízt někam na pole. museli by tě nejdřív stopovat aby něli důkazi myslí jako že by to hlídali a vyděli tě tam pravidelně, to je ale nákladné, unavné a pokud nemáš tak kolem 100 - 150 kytak tak taky ůplně bezcené takže bud v klidu
mno to sem si taky myslel... takze by me museli videt vickrat jo?? super me slo o to,ze kdyby to nasel nakej deda nahoubach a poznal to nahodou tak aby nezavolal benga a ty to nesli znicit a necihli me tam
Keany- cca před 5ti lety v našem kraji sebrali dva kluky, jak šli na políčko zalívat. Nikdy by se o tom nedověděli, jenže je informoval právě nějaký děda! Myslím, že z toho měli podmínku nebo co, ale dávej bacha.. I když dneska je to úplně o něčem jiném než před 5ti lety..
S tim chytáním u políčka POZOR. Kámoše takhle vyčapali. Jde si zalívat asi 14 dní před sklizní a najednou týpek, vytáhl placku a půjdete s námi. Měl tam 40 kytek a dostal naštěstí "jen" podmínku.
Domovní prohlídku mu nedělali, jen čekali před barákem a odevzdal jim pár semínek, filmovku hulení a ještě na políčku mu zabalili provázek, kterým kytky vyvazoval.
Opravdu se to stalo, četl jsem protokol o zadržení.
A aj keby ma pri jednom z mojich policok cekli druhy krat co mi mozu proste zas raz idem cirou nahodou okolo vodim rastlinky su bez vody tak polejem nie ... sak mam rad prirodu priroda sa tiez o nas stara musime sa aj mi o nu ...
+
myslim si ze so sikovnym pravnikom sa da z takejto veci vyliezt aj bez podmienky
mě chytili u políčka tento rok,a nic z toho nebylo,jen mě nafotili jak tam jdu se kouknout,ale nemohli na mě nic,protože jsem jim řekl že jsem to zrovna ted našel,no a oni mě pustili,jen to se mnou sepsali že jsem to pouze našel,a pustili mě,kytky nafotili,a zkonfiskovali(zabavili)
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Expresion: jo čekali tam 3 benga kousek od pole,byli schovaní,a fotili si mě jak jdu ke kytkám,ale protože jsem je nezalejval,nehnojil,nezaštípával,atd...tak na mě nemohli,nemohli mi nic dokázat,protože jsem je jak jsem jim řekl vlastně našel zrovna ted jak mě fotili
Pak se mnou sepsali že jsem to pole našel,a že jsem potvrdil že mi nepatří,a ani že nevim komu patří,ještě se mě zeptali jestli by se mohli kouknout k nám do baráku,aby si byli jistí že jim nelžu,a když jsem jim řekl at se kouknou kam chtěj,že jim to povoluju,tak se na to vysrali,protože si mysleli,že kdybych tam měl kytky,tak bych je tam nepustil,a vytrhal je než dostanou povolení k prohlídce,a přitom jsem měl na zahradě 5 kytek HxS#1 už v květu+doma matkárnu se 3mi rostlinami OB,tak mi to sežrali i s návnadou,no jinak pole jsem měl ukrytý dobře,spíš si myslim že to našla helikoptéra,protože u nás docela často lítaj a pole hledaj,tak je trochu těžší najít dobrý místo
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...