Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Je libo trochu rychty
Kapitola první. Plachty-luxusní vozíztka
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Kapitola dvě
Jak to chodí na rychtě po ránu. Neb mrdači beden taky někdy spí
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Magicroom vrací úder
Magicroom vrací úder
Magicroom vrací úder
Prolog
Kvůli anonimitě tam není systém kde jsem spal. Ale mám pro vás ty co mi hráli v noci do ouška
Magicroom vrací úder
Tak tady jeste nejaky fotky. Vecerni kalba u Groweru (hrali husty hitovky, jako treba Dr. Alban - I like to move it , nebo M. Jackson apod .............fakt narez, kazdej jen cumel ). Jinak ja koukal po zelenejch satkach a nevidel ani jeden, a to ani prave u stanku GROWERU, kde jsem se obcas stavil, kdyz jsem sel na teplou bagetu.
PAdal tam úplně každej... Tenhle týpek spadnul na zadek, jeho pes spadnul na zem... Mrtě moc záchodu byla na zem nejspíš schozeno a viděl sem i pěkných pár popadaných stanů... Tak a to je z foteček všechno...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."