Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže pro letošní out jsme společně se stevem zvolili naše léty prověřené místečko na svahu uprostřed lesa. Modely jsme zvolili následovně:
2xDurban poison
2xNew Purple Power
Sagaramatha
Early skunk
G13xBB
Chronic
DP, NP,Sag jsou z originálních semen a ostaní jsou z řízků. U všech je určeno pohlaví odříznutím řízku a následním vykvetením, takže odpadá problém se samci. Hnojíme AB, atazymyem a stimulátorem pro kořenový růst od Atami. Ve květu potom přidáme XL-bud a pk 13/14. Dofám, že letošní out bude férový
no jo, to abych se zase na podzim bal, jak budu po speku z vasich modylku vypadat kazdopadne fandim moc,a tesim se na spolecny dychanek!! ...vzdy byl velmi psychedelicky kazdopaadne k+
Zdravim..no pozeram ze ich mas celkom slusne velke..to je podla mna uspech v takejto dobe ..neviem ako je u vas ale u nas je stale zima a nechce sa nam nejako oteplit tak us len cakam ..vonku je to bieda .. ostala mi len jedina rastlina ..a je zima tak ju mam as prekvapivo malicku a ked som videl tieto foto co mas tak fakt su velke...kamarat ma jednu o nieco veciu ale v skleniku..no vlasne on ani nie ako jeho matka ..tej som raz nahovoril ze pomaha na voski a od tedy tam stale sadi asi to funguje..
2fištekk
ty kravky jsou dost daleko, takže není problém.. no ale potkat je, jak ti žerou sklizeň potvory...
2PUNKie-Engaren to předpěstoval pod lampou..můžou být tak 3-4 týdny staré...
ale jak jsem napsal, včera jsem na ně vylil asi 8,5l hnojiva a také významnou roli hrají hluboké díry
2mirico- no předpověď vypadá více, než slibně. Konečně je hezky. Snad se to k vám také dostane
takže dnes jsme se opět zapotili při výstupu na naše místečko. Přes šílená vedra zase tolik nevyrostly, ale hlavně jsou v pořádku! Jména fotek doplním po konzultaci
no takže nezbývá než popdat fotky páč steve to popsal špatně
1)NPP č1
2)Sagaramatha
3)Durban poison č2
4)sagaramatha
5) z leva early skunk,D13xBB,Chronic
6)Npp č2
7)durban poison č1
8)durban poison č1