Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neviem si vabrat z moznosti. proste musim fajcit, lebo som uz zavisli. ale dokazal by som prestat. ...ale naco?. po huleni si musim dopriat cigu.ta ma proste nakopne a hulit neprestanem.alefajcenie je hrozna picovina. keby viem tak nezacinam. puberta je uplna picovina a ja som byval debil. ale ganja ma napravila...*P*E*A*C*E
Hlavně kdo z Vás kuřáků si zapaluje už při snídani, má těžkou závislot na nikotinu a stim už jentak neskončíš
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Nesnasim kuraky co si klidne zapalej cigo v okolí nekuraka a vlastne ho tim zabijej to znamena ze je u nich zivot nekoho jinyho na zebricku hodnot pod tim dat si cigaro je me vas lito sry
Jj tje pravda ale v tom případě nesnášíš auta , továrny , vlaky , oheň
a jiné píčoviny každodeního života které vypouští do vzduchu tolik škodlivin že moje KTS(krátká tvrdá startka) je proti tomu howno .
Jak na tom světě teda můžeš bejt ? Nic ve zlym ale takovýdle obvinění
je zlo a jednoznačná diskriminace kuřáků .
Ale kuraka nikdo nenuti kourit ! kurak si zavinil zavislost sam ! Nechapu ze vubec kurak muze vzit do huby slovo diskriminace v souvislosti z kourenim to je prece nesmysl
Vlaky: to je prece jeden z nejekologictejsich zpusobu dopravy ne ?
auta,tovarny,ohen-Tak tohle sou veci kery maj vyhrazenej prostor a muzou delat bordel jen na jednom miste a ja se tomu muzu vyhnout (castecne)
A prece kvuli tomu ze ja nechci cuchat ty smrady z tovarny nepropustej 2K lidi zejo ale kurak ten si svoji cigaretku nemusi zapalit nikdo ho nenuti
kourim,protoze jsem slaboch.Ja totiz kourit nechcu,ale presto kourim.Chybi vule asi.Potrebuju duvod.Cigaro si dam hned kdyz vstanu a posledni co delam pred spanim je zase to cigaro.Krabicka mi na den nestaci a to kourim silne startovacky.Jeste vyssi spotrebu cigaret mam u kavy,po huleni a u piva.
to jsem asi v prdeli,co?
To je dost dobrá otázka proč kouřím? Nejspiš už jenom ze zvyku, ale v poslední době když si zahulím (ganju, hash,) Tak mě chuť na cig. totalně prejde.
Ještě tak měsíc a vy..... se na kouření. Špek je špek
po příhodě na Silvestra, kdy jsem si nechal při vychcání cígo v klokaní kapse (asi na odložení nebo já nevim) jsem přestal na 5 měsíců kouřit. Po této době jsem ani nevěděl jak se to šlukuje
Teď? kouřím jen o víkendu (20cigaret)
je to nejtěžší závislost
Imh je to celkem odpudivý obrázek, ale takhle skončit, to tipuju tak na 60 denně..