Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele lidi zajímalo by mne co si myslíte vo policajtech. Já jsem dřív vždycky považoval poldy za takový nadlidi (základka) a čim jsem starší tim jsem skeptičtější. Ale zase jim nechci křivdit, třeba to nejsou jenom kreténi.
Jenom když si vezmu, kdo se většinou chce stát policajtem, s pár policajtama sem se bavil a většinou takový latentní náckové...
Jaký máte vy osobně názor na policajty?Nebo nějakou zkušenost (nemusí bejt jenom s hulenim), třeba i pozitivní.
Me se jenom jednou stalo ze sem cadil s kamosema pred hospodou dojelo 5 aut (hulicskou hospou).A tak si nas zapisali ani neprohledavali a jeste pred tim nez sli zkontrolovat hospodu se jeden zeptal jestli nemame travu na prodej.No potom nekdy uz nevim presne bylo to minuly rok sme fsichni sli na vyslech, kttery vypadal takto zenska vyslecharka"tak co mi k tomu muzete rict" ja "nic protoze si nic nepamatuju" zenska V "no tak to vyresime blokovkou 500kc... to byl muj cely pribeh od te doby me nekontrolovALI semi teda zda....ale asi jo.
Platí dvě hlavní zásady:
1. dobrý policajt je 24 hodin ve službě
2. nesvěřuj se s ničím nelegálním ani dobrému ani špatnému policajtovi
dobrý policajt= dobrý a poctivý člověk, ale nemůže být kamarád
-->> pokud se dobrý policajt dozví něco, co je v rozporu se zákonem, je jeho povinností zakročit, nebo minimálně předat informace kompetentním orgánům - to je dobrý policajt, který vás ochrání před nepoctivostí a můžete se na něj ve všech legálních věcech spolehnout
špatný policajt= nespolehlivý člověk a kámoš
-->> policajt, který o vás ví, že pěstujete, hulíte atd. a "nikomu to neřekne" - ten je nejnebezpečnější, na takovýho člověka se nikdy nespoléhejte, protože žije v obrovském rozporu člověk-policajt x člověk-kámoš a vždycky se v krizový situaci přikloní na tu stranu kde to pro něj bude výhodnější.
Jak může být někdo dobrý policajt (a za naše daně), když si neplní svoje pracovní povinnosti? A jak se tedy na něj můžete spolehnout, když je to vlastně podvodník? Jak poznáte míru toho, že policajt-kámoš se bude poctivě chovat zrovna k vám?
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
09-01-2002 v 06:16 AM
hh-top Čestný Člen 2001 - 2004
Ne moc chytré. Poldové jsou taky jenom lidi a lidi jsou pořád takoví, jak už je znáš!
Možná se k tomu nejlépe vyjádří naši kolegové,kteří policisty jsou či byli. Dokonce jsem přesvědčen, že i mezi naší mírumilovnou omladinou se jich pár najde, kteří by si to řemeslo uměli představit jako svoje. Mé osobní zkušenosti s policajty jsou tyto: Lžou, kradou, šukaj a cpou se do autobusů, čímž se od ostatních občanů výrazně splývají.
No mne jednou corli z auta vsechny doklady /nic jineho sam tam nemel a do stanu se mi doklady brat nechtello/ tak jsme nalozili vsechny veci do auta a jeli za bengama. Oni furt ze se na to mam vyprdet ze to stejne nevyresi atp., no potom jsme sepali protokol, to jsem si pripadal jako bych to auto vykradl ja, a pak to sli vyfotit tu fotku bych fakt chtel protoze (otevreli si dvere), ale ty masla fotili kufr. Tak sem ho otevrel, a na ne se vyvalilo spoustu batohu, spacaku, bubinky, rido, a takove dulezite veci na peknou stanovacku ....... no bylo to pekne na picu /celou dobu jsem mel strach aby tam nekde nebyla Ganja, protoze tam byla fakt vsude
Chapu, ze i mezi policajtama jsou slusny lidi, ale moje zasada je NEVER ZADNYMU POLICAJTOVI! Moje zkusenosti s bengama jsou na 99% spatny, netvrdim, ze kazda svestka je pica, ale moje heslo -- ACAB! Myslim, ze pro Vasi pohodu, klid a bezpeci je to to nejlepsi motto.
fízlové v americe to už je něco jako kult, tady je většina lidí nesnáší ale tam maj velkou pdoporu vod gaučáků a myslej si že si můžou dělat co chtěj, (no ne že by si to ti naši někdy taky nemysleli) ale přece jenom ti američtí to je vohodně větší SHIT
sám sem tam teda ještě nebyl ale stačí sledovat nějaký dokumenty a ty jejich USA filmy (většinou braky) a hned si člověk udělá vobrázek, ale vono je to celou tou jejich divnou společností, se kterou nesympatizuju
Moje zkušenost je následující : mě prudí policajti skoro pořád kvůli kolu - jezdim flatland na freestylovým biku (vypadá to jako BMX se stupačkama) a furt kde mám odrazky, světla, atd. Vždycky ale jen hrozí a žádná pokuta. Jen jeden byl nějak horlivej a chtěl mě pokutovat, ale měl taky kolo a chyběly mu odrazky. Když jsem ho na to upozornil tak se zatvářil zklamaně a nechal mě na pokoji. Toť vše.
No moje zkusenost s bengama je prozatim kladna. Muj "kamos" [spis miho kamose kamos] je svestka a normalne snim hulim brka a von sam pestuje.
Jo jednou gdyz jsem jel z hospohy tak revizori delali zatah na tramvaj! Zastavila asi 50m pred zastafkou a u kazdej dveri se vobjevil revizor a za nim 2svestky. Z tohodle se nedalo zdrhnout a tak jsem presel na metodu ukecavani. Benga me pochopili a rikali ze jsem chudak ale ten Revizor stejne tu pokutku napsal!
HEHE stejne sem to nezaplatil
:-) heh s tim kolem mě to docela překvapuje, já jezdim na kole asi 8 let naprosto všude, do práce, do hospody, v zimě v létě, naše město je na rovince a proto je pro ciklistu gaučáka jako jsem já ideální
za celých 8 let sem vystřídal asi 3 kola teď mám nádhernou ukrajinu v modrobílé barvě, pruhovaná (jediná ve městě) celých 8 let jezdim bez světel, odrazek či jiných pičovin
jezdim, střízlivej, zhulenej, spitej, prostě za každých podmínek, a nikdy mě benga neotravovali! asi už si zvykli :-)))
PS: jestli jste někdo tak vášnivej ciklista jako já, tak jestli ste si všimli toho, že když se někdy opijete nebo zhulíte, že skoro nemůžete jít po svejch, tak sedne te na kolo a jedete v pohodě ?! já sem to už zjistil, že líp jedu na kole než chodim, když sem na sračku :-))
jo a teď v tom sněhu a mrazu, to jsou jízdy, to je prostě hardcore :-)) a to mě baví
Otone, hej brácho, já na kole jezdim JEDINĚ zhulená, nevim jak je to možný, ale mam pak reflexy vostrý jak blázen a hlavně s tim kolem splynu v jedno, nejradši holduju off roadům v lesích, smažim si to z kopce mezi stromama, vysmátá až na půdu a dycky si řikam, jaká je to parádní jízda, mam ovšem problémy s vyjížděnim kopců na silnicích, kde nahoře musim z toho kola slízt a vždycky čekam jestli omdlim, pozvracim se, nebo rovnou na místě umřu ( nejsem žádnej sportovec, ale přesně jak řikáš, radši to našrot vyšlapu, než to jít po svejch).
Jinak jako klasickej zhulenec nemam na kolo žádný speciální voblečení, ale co mam ráda jsou upnutý elasťáky na chlapech, vy to asi musíte nenávidět, ale já si takhle všechno prohlídnu.
Nosíš elasťáky, Otone?