Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co si budem nalhavat, nejlepci je Hip-Hop. A hlavne ceskej hopec je to nejlepsi co si muzes poustet do ucha. Hendrix byl dobrej, Santana asi taky vedel co dela, ale HIP-HOP je nejlepči, že ?!?!
neber to osobne kazdemu co jeho jest ale naprosto nejlepsi je tady na grower uz zminovany The Wall od Pink floyd
Ja ted posloucham unplugged od Alice in chains to je taky v poho ale hip hop je pekna blbost dobry je to leda tak na uspani
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
High.
..Jasny kazdymu se libi jiney styl..co treba techno?...
Jinaq k tomu hip-hopu ,me se zase libi ale posloucham jenom Evropskey..
2Dude --> jasny..nazov stavby,trosky,Drviva mensina..me naprosto vyresi
A z CZeskyho treba 6 polnic,www,starsi peneri..
To je jasnačka, že každýmu se líbí něco jinýho, já sem spíš byl zvědavej kolik lidí se stará o )můj milovaný( Hopec! Neměl to být žádný nábor nových členů! Osobně se někdy přistihávám, že taky nejsem úplně pravověrný: na hauzParty sem vyrost, když můžu tak jdu na koncert J.A.R. / Sexydencrz to bývá taky hezkej úlet! No a taky sem byl se svou stejně starou kamarádkou(22) na koncertu Lunetic (z recese !!!).
Ale abych neodbíhal, zdá se mi, že kultura Hip-Hopu je nejak s ganjou úzce provázaná! Tak proto!
no vidite, ja si sice nemyslim, ze to je ten nej styl, vim, ze asi neni moc tech, kteri to dokazou vnimave poslouchat, ale ja si v posledni dobe ulitavam na tuve (Yat-kha, Huur Huun Tu)...
4ALL...no ja si myslim, ze nic nema na takovy dobry Drumec...je pravda, ze kazdemu se libi neco jineho, ja zas treba nemusim ten Hip-Hop...treba takova Mozaika...ta nema konkurenci, snad jen DVOIKA-TROIKA...?
HIP-HOP,HIP-HOP FOREVER je v podstatě jedno jaky ale nejlepší jsou asi TROSKY (správní vypukanci)vidim ze hop tady posloucha dost lidi tak custe hulici
já osobně mám nejradši undergroundovou techno scénu se zaměřením na soundsystémy. Nejradši mám NSK, Oktekk, Metro, Cirkus Alien, francouký Metek, Desert Storm.
...ale vim, že né všichni maj techno rádi. Moji největší kytarový oblíbenci jsou Radiohead (album OK computer).
...a nějakou klasiku? Glen Miller se svým orchestrem!
Tak jako ze taky posloucham celkem vsechno co lahodi normlnimu sluchu, ale ponejvice mne zasahlo poradne tekkno, jak bylo zmineno, takovy Cirkus Alien, Metro, NSK, HERETIK, MoZAiKa....blabla proste kvalitni SS.
Pak samozrejme kvalitni DNB, treba vsechno od 23.
Takze ted uz vite co je nejlepsi a poradne se chystejte na nejblizzsi RUBACKU
no ja osobne neposloucham opravdu nic jinyho nez hip-hop a hodner beatu na break...podle me je to to nej co si muzete zkoureny poustet do usi, ale je to jen kazdyho nazor, takze poslouchejte co se vam libi.....osobne mam rad mobb deep, wu-tang (to uz je luxus, hlavne stary alba) a dilated peoples