Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SVého času jsem si myslel že JXD je zcela normální provokatér a výborný reportér pro Rexlex..I jeho úlety s Linuxem atd. sem jakž takž přehlížel...Ale když sem slyšel rozhovor pro Rádio strahov s JXD kde prohlásil např. že Buddhismus není atd. No tak to mě dostalo...Protě čeho je moc toho je příliš a nic se nemá AŽ TAK přehánět...Mimochodem JXD již tento rozhovor ze svého webu stáhl tak jsem vám ho znovu uploudoval na RAPIDSHARE...Vřele doporučuji si ho poslechnout!!! ROZHOVOR UPLOUDNUTEJ SPECIÁLNĚ PRO GROWER
hh...Takže otevřeš to,uplně dole na stránce klikneš na to FREE..Pak se spustí uprostřed stránky odpočítávání (cca 30 S) a pak se otevře okínko na kontrolní kod štejně jak když posíláš z netu SMS tak tam opíšeš to co je tam napsaný a blik...Stahuješ