Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rozhovor Jiřího X. Doležala pro Rádio Strahov
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Co si myslíte o JXD (prosím po vyslechnutí rozhovoru)
Sice má něco v hlavě ale je na něm poznat že už to přehání....
Je furt stejnej...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Nápad Rozhovor Jiřího X. Doležala pro Rádio Strahov Příspěvek č. 1

SVého času jsem si myslel že JXD je zcela normální provokatér a výborný reportér pro Rexlex..I jeho úlety s Linuxem atd. sem jakž takž přehlížel...Ale když sem slyšel rozhovor pro Rádio strahov s JXD kde prohlásil např. že Buddhismus není atd. No tak to mě dostalo...Protě čeho je moc toho je příliš a nic se nemá AŽ TAK přehánět...Mimochodem JXD již tento rozhovor ze svého webu stáhl tak jsem vám ho znovu uploudoval na RAPIDSHARE...Vřele doporučuji si ho poslechnout!!! ROZHOVOR UPLOUDNUTEJ SPECIÁLNĚ PRO GROWER

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 01-04-2006 v 11:05 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

PS: Kdyby měl někdo problém se stáhováním z Rapidshare tak sem napište..Rád poradím

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 01-04-2006 v 11:09 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

strihorukyeduar: Sem lama, můžeš mi pls popsat, jak se to dá stáhnout? Jinak foto si zaslouží nominaci o fotku týdne

Old Post 01-04-2006 v 11:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

hh...Takže otevřeš to,uplně dole na stránce klikneš na to FREE..Pak se spustí uprostřed stránky odpočítávání (cca 30 S) a pak se otevře okínko na kontrolní kod štejně jak když posíláš z netu SMS tak tam opíšeš to co je tam napsaný a blik...Stahuješ

Old Post 01-04-2006 v 11:20 AM
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

POckat, to si delas prdel, nebo je to fakt opravdovej rozhovor?

Old Post 01-04-2006 v 12:20 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Opravdovej rozhovor! A je krutej! HH

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 01-04-2006 v 12:26 PM
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

trhni si tucnakem

Old Post 01-04-2006 v 12:27 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Husty Příspěvek č. 8

Tak to je mazeeeec. 41:20 tenhle cas si tam nastavte v tom rozhovoru a taky kratce po 16. minute je jeden hustej moment

Naposledy upravil hehelum 01-04-2006 v 12:53 PM

Old Post 01-04-2006 v 12:27 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Jepší je 41:30 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to je dobrá otázka to se mi líbí!

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 01-04-2006 v 12:32 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

file byl uz 33krat stahlej a nechce vic... takze nevim asi to na sdilet nekam kde neni limit

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 01-04-2006 v 15:03 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

taky je dobrej 9:20a poté jak se tu už hehelum zmiňuje 16:30

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Naposledy upravil mrakoplas 01-04-2006 v 15:49 PM

Old Post 01-04-2006 v 15:18 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od virgill
file byl uz 33krat stahlej a nechce vic... takze nevim asi to na sdilet nekam kde neni limit

ziadny limit tam nieje, subor ostava na tomto hostingu 30 dni od posledneho downloadu

Old Post 01-04-2006 v 16:26 PM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

ale prd. pockate jenom 25 vetrin.... kdo si pocka, ten se docka a ze to za to stoji!!!!!!!

FIRST INDOOR 150W

Old Post 01-04-2006 v 17:08 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BigStickyBud
Stálý Člen

Karma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% PěstitelskáKarma uživatele BigStickyBud - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

peknej rozhovor :]

Bsb:zahrada.2008:ws&swt#3
White Satin Balkón 2007

Old Post 01-04-2006 v 19:28 PM
BigStickyBud je offline   Profil uživatele BigStickyBud   Find more posts by BigStickyBud   Foto galerie člena BigStickyBud   Click here to Send BigStickyBud a Private Message   Add BigStickyBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

mně to tak strašne nepřide

Old Post 01-04-2006 v 20:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrevoLaminát
Stálý Člen

Karma uživatele DrevoLaminát - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Prepacte mi blbu otazku, ale kto je Jiří X Doležal?

Old Post 01-04-2006 v 20:26 PM
DrevoLaminát je offline   Profil uživatele DrevoLaminát   Find more posts by DrevoLaminát   Foto galerie člena DrevoLaminát   Click here to Send DrevoLaminát a Private Message   Add DrevoLaminát to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás