Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Strašně se bojím zubaře. Víc než bandy skinheadů. U nich vim, že můžu utéct, ale zubař je prostě jistá bolest. Bojim se tak, že jsem nebyl u zubaře už více než dva roky a před tím jsem si dal pětiletou pauzu. Mám z toho hrozné výčitky, ale strach je slinější já. Nepřijde mi to úplně normální, takže jsem zvědavej, jestli jsem v tom sám nebo jestli má podobné problém i někdo jiný.
Zubní lékař to je je prostě nepříjemná osoba Ale pomáhá, osobně zajdu, až když cítím, že něco není v pořádku, mám taky strach. Když mám kaz, tak jsem takový zbabělec, že si i na vrtání nechám dávat injekci proti bolesti (doporučuji, na vrtání se sice platí, ale neuplať to ). Jinak zuby, nemám jak hollywodská hvězda, ale jde to. Nedávno jsem si zakoupil nějaký bělící prostředek a pomohlo to, měl jsem zase nějaký strach, že už nejsem v bělostním průměru
BTW Někdy si říká, co se asi muselo dít s chrupem před >200 lety. Můžeme být rádi za tu vysokorychlostní vrtačku.
tyhle fobie sem naštestí ušetřená. jistej člen my blizky rodiny pracuje u zubaře, takže tam všechny znam a mam služby zdarma ale to neznamená, že tam pravidelně docházim posl. náávsteva byla tak pred 0,5 roku a predtim asi 5 let nic. ha. ale zadna zrada v podobe kazu. myslim že je dobrý, co nám radila maminka-čistit si zuby POŘÁDNĚ. a je to
no jeejeeee zubare mam rad asi jako osinu v prdeli moje posledni navsteva byla 8 let zpet,zatim zadna bolest zadnej kaz a ani nepocituju citlivost na horky/studeny proste si je pravidelne cistim,ale posledniho pul roku me hryze svedomi ze bych tam mel zajit ale ja se bojiiiiiim ze me tam neco najde.........
2moje: Tak tomu ver ze ti tam nieco najde. A aj ked nenajde tak aj tak najde, lebo chce zarobit. Zubary su kur.y masochisticke. Ja sa ich boooooooooooojim .
haha dobry thread! ja zubare nesnasim, chodil sem k nemu tak jednou za 1-2 roky ale ted uz sem ho nenavstivil tak 5 let nic me nebolelo tak sem to porad podvedome odkladal a ted uz je to asi vazne strach. Az se k tomu rozhoupu tak to bude namet na film :" Prazsky masakr zubni vrtackou"
Ja sem hrozne posranej ze zubare. Mam prasklou zadni stolicku - pekne neprijemne ze strany, pak kazik na jiny stolicce a predstava jak do toho picha a rejpe tim jeho pichatkem mi tam proste nedovoli jit, protoze je vzdycky spousty jinych veci na praci (Jako treba ted ) Jinak fobii primo z toho vrtani jako ma vetsina lidi nemam, to mi zase nak nevadi.
Ja mam ze zubare takovy strach, ze u nej pravidelne omdlevam a tak mi byly predepsany kapky na zvyseni tlaku a nejake oblbovaci prasky, ktere pri kazde navsteve beru v nekolikanasobne davce, nez je doporucena a pomaha to
K zubařce chodim, když už nemůžu bolestí spát...to se mi stalo naposledy včera. Den a noc jsem trpěla, pak jsem si zašla k zubařce, pod plombou našla zanícenj nerv, tak mi to odvrtala a umrtvila a jak je najednou na světě krásně
Ale omdlela jsem u toho málem taky, celá ordinace mě jako obvykle křísila
Nejhorší ale je, když mě tam někdo dotlačí násilim, mě nic nebolí (radši) a stejnak mi tam nějakej kaz najde.
Protože začnou zuby fakt bolet, tak se k tomu zubařovi člověk začne těšit (taky jsem tomu nevěřila).
drive, je to asi rok z5, jsem mel na rukou silene svedivou vyrazku, ktery se ne a ne zbavit. poslali mne proto do nemocnice, byl jsem tam 14 dni, doktori ne a ne zjistit od ceho tu vyrazku mam. posledni den pobytu mi praskl zub. silena bolest, kdyz se vam zub ve tri rano zozskoci vejpul, ale problem byl vyresen. sice to moc nechapu, ale ta vyrazka na rukou byla od vacku pod zubem, ktery mi ho tlakem rozthl vejpul. ted mam cice klid, ale chybi mi sestka vlevo dole.
Umrtvení je dobrá věc. Ale moje zubařka to nemá ráda. Vždycky jako pohodička, že jenom kontrola a pak najednou: "Budeme vrtat" a už mám v puse vrtačku. A když se snažim cokoliv říct, tak mi jenom odvětí: "Nemluvte mi, když máte vrtačku v puse."
Jednou mě zase bývalá zubařka ujistila, že jsem chlap jak hora, že mě to vrtání totálně vyžranýho zubu bolet nebude. A já blbec jí uvěřil. Pak chlapa jak horu křísila celá ordinace. Asi se mi občas trefila vrtačkou do nervu nebo co? Ale bolest taková, že mi v jednu chvíli začlo téct z nosu i očí a dodneška děkuju bohu, že jsem udržel svěrače. Tím se taky možná vysvětluje můj extrémní strach z dentistů.
ty voe vy tu pisete take pribehy ako keby ste chodili k zubarom bez licencie ja som v tomto smere na tom v pohode, sice ked som isiel po 5 rokov k zubarovi tak som tiez skoro odpadol, ale to bolo sposobene traumou z detstva, ked ma zobrali fotrovci na pohotovost a tam to bol uplny brutal bleee, ale teraz to uz je v pohode, akoze nie zeby som rad chodil k zubarovi, ale zas zdravie je pre mna prednejsie takze tam chodim. teraz som bol po roku na kontrole a nenasiel mi ani jeden kaz hahaaaaa