Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se zase nudil a vychytal ve fotošopě malou vychytávku jedná se o šablonu krabičky na jointy,která vypadá jako na cigára. bude to supr dárek pro kámoše, až mu do toho ubalím 2cet brček,cheche Jestli byste chtěli, můžu na požádání dodat i šablonu z fotošopy. takhle jsem to musel zmenšit a nevím, jestli sedí rozměry. Každopádně po následném složení mě trklo, že je potřeba ještě zhotovit takovou tu papírovou vychytávku, co mají uvnitř cigára,aby se krabka samovolně neotvírala... Někde už jsem na netu podobnou krabičku viděl, jenomže jen na fotce a co by šikovný český grower neudělal pro svojí originalitu Představte si ty ksichty,až to vytáhnete někde v hospodě a 2cet brček uvnitř...
Takže: stříhejte,lepte a hulte...
btw:takové ty papírové věcičky,na co se maže lepidlo jsem tam neďělal,pač si to každý člověk, který není DEBIL vystřihne s kousek větším kouskem a následně dolepí...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Dobree napad, tak jsem ho vyuzil pro darek kamaradce(viz prilozeny obr.)...Rozlepil jsem Startky, zmeril, nakreslil v AutoCADu a pak hodku zkousel ruzny varianty v Corelu, az z toho vypadlo tohle, ale musel jsem to hodit na ctvrtku, protoze moje tiskarna karton proste nepobere...
Doufam, ze me nebudes zalovat kvuli autorskejm pravum8-)
Když chceš duhu, musíš se smířit s deštěm...
Nehaš, co Nepál... Kyselinové pole 06
Původní příspěvek od kusher ad rozpadávání: jojo,je třeba to hodit na tvrdy pejpr...
Trošku jsem přemýšlel, netřeba tvrdý papír, stačí si to vytisknout na samolepku a nalepit na krabičku od normálních cíg, popřípadě, pro kutili nalepit to na krabičku, nebo spíše už bych měl říci tabatěrku, kterou si vyrobíte z plechu, což není zas takový problém.
Jinak opravdu výbornej nápad, karma pro tebe a já si jdu zapracovat na svém vzhledu (až bude hotov hodím to sem taky) a pak i na té tabatěrce ^^ kdo si hraje nezlobí hehe