Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
chcem na jar 3 odrody z toho som sa uz rozhodol pre dve a sice Papaja a Bluemistic ( pokial by sa nenaslo nieco co by ma zaujalo viac, tak suste poradit ) , a dalej sa rozhodujem medzi big bud alebo PPP, porpipadne by som od nich mozno zobral nejaku fialku (namiesto toho big budu alebo ppp)
Tak skuste poradit co by ste vybraly vy , bb ,ppp alebo nieco uplne ine od nich
Dik
edit:
Kabuto :
cital som to , a ako to bolo out s tym AK-48 , kedy to dozrelo a ake si tomu daval podmienky, trochu sa rozpis pls
mno...ja sem presvedcenej o tom, ze big bud na ven je risk a jak uz rikala Vrrn...ja s nim zkusenosti nemam....ale papaja na ven nic moc extra (jel sem tento rok), coz ofsem nemohu rici o PPP, sice konci relativne pozdeji ( ale zhruba stejne jako papaja i BB) ale rozhodne stoji za to...take vlastni zkusenost
Stejne to ale u neustalene Gypsiho genetiky je proste o konkretnim fenotypu predevsim !!!!!
Tak neviem, prezeral som si niektore thready a Papaja ma moc zaujala, co sa tyka vynosu, stavby a high...
Takze skusim papaju, mozno z tych 10 semien bude aspon paru nejake dobre pheno, ktore potom oplodnim...
Myslite ze z dobre oplodneneho phena samice a samca budu uz len dobre phena alebo to bude stale nestale a bude to ktoviako mutovat?
Medz big bud a ppp --> PPP po tychto odpovediach,pokial vsak poznate nieco este lepsie ako PPP tak napiste
Takze zatial na 100 percnet beriem Blue Mistic, ostatne poradte vy
JJ, o Shamanovy a Passion som rozmyslal, celkom kvalita, ale neni cash , preto chcem "obycajnu Nirvanu"
Zase Hollands Hope je si myslim (ak nie tak ma z tohto omylu vyvet )
podobny Durban Poison, ktoru zase berie kamarat takze nieco pomenime...
Popripadne ked mate niekto originalne semienka Shamana alebo Passionu (maximalne F2 , F3 , mozno este aj F4), tak by som ich od vas odkupil ovela radsej ako od nirvany , cena by sa vztahovala podla kriterii
Tak co, nic nove?
Len tak mimochodom pri prehladani netu (seedbaniek) som narazil a nejaku seed banku ktora mala CISTU G13 za 240 libier, feminizovanu za 400 aj nejake drobne, nechcel som tomu moc verit, ale som si o nej nieco precital a uveril som , je to prva zalozena seed banka na svete ...
ak by niekto chcel link, tak ho hodim , len ho budem muiset pohladat...
ja som z nasho mesta asi jedniny co chodi na grower.cz a kamosi proste na seedbanky neveria, hovoria ze to vraj nemusi dojst ze sa to strati na poste atd , oni proste rasej veria dillerovi, a ked spytaju jeho nato aky ma nazor na seedbanky, tak im proste povie ze je to totalny blud, pretoze neche prist o ksefty a za hranice nasho mesta ist nechcem, mozno este tak nas kraj ale to je vsetko...
Shaman --> 5 semien (moc diky za ponuku, ty vies kto )
Ak-48 --> 10 semien (cez seedbotique, nirvana)
A odroda cislo tri bude Blue Mistic alebo Pure PowerPlant --> sa neviem rozhodnut Tak strelte co by ste brali vy (tiez cez seedbo...)
A inak moc dik vam vsetkym, strasne ste my pomohli a dufam ze to nejake to kacko spravi