Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec
premyslim nad dalsi sezonou.potreboval bych poradit odrudu do extremnich podminek meho jen 1 metr vysokeho skleniku.no to je spise sklenena vyhen s vysokou teplotou.nebo nake stranky kde je slusny popis odrudy.vsude maxim.napisu kdy to dozraje atd
stačí Ti normální odrůda.musíš si jen pohrát s přivazováním a šmikaním.na příští rok se chystám udělat si kytku vysokou půl metru do bedny 1m*0,5 m.prostě si tam udělej takový koláč a jenom střihni a pak přivaž,vylezy,přivaž..chce to hru.ukázal bych nějaké fotky,ale poprvé se na to chystám příští rok.už se těším
1 metr mi přijde opravdu hodně málo...to abys sázel až v červenci... Můžeš zaštipovat jak blázen, ale pokud kytku zasadíš na jaře, tak bude vždycky větší než metr(navíc ve skleníku, kde to podle mě roste ještě rychlejc), i kdyby to byla čistá indika! Jak říká Time, raději se poohlídni po lepším místě...
to Fantasie: Tak koukni třeba sem, jak si s tim ty kytky poradily... Podle mě, kdyby byly kyti v metr vysokým skleníku, byl by tam strašnej prales a mrtě by plesnivěly...