Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » ScroG ze semen?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Dotaz ScroG ze semen? Příspěvek č. 1

hi all growers!
mám na vás jeden dotázek! všichni scrogaři píšou o pěstování z klonů,ale zajímalo by mě,jestli máte někdo zkušenost se ScroGem ze semen, popř. jaké je srovnání Scrogu z řízků a ze semen. jestli s tím nikdo zkušenosti nemáte, zajímal by mě alespoň názor vás zkušenějších pěstitelů.
předem díky

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 18-12-2005 v 20:53 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hoj klony jsou to proto aby si nemel samce... a nevznikl ti po prepnuti v boxu volnej prostor pokud mas semena feminizivany pak v tom nevidim zadnej problem...

1in SNOW WHITE

JamaicanPearl 2005

2in BIO by SCRAT

BIO/CHEM [AH] 400w!Scrog-cocos/kapilary!Nl5xHaze,SH,WW,BU,NE,DM,LP,

Old Post 18-12-2005 v 21:27 PM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ECHO
Stálý Člen

Karma uživatele ECHO - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo a taky se rezy lip vetvej nez semenaci

Old Post 18-12-2005 v 21:53 PM
ECHO je offline   Profil uživatele ECHO   Find more posts by ECHO   Foto galerie člena ECHO   Click here to Send ECHO a Private Message   Add ECHO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Echo: tak to je dost individuální, nelze říci, že se řízky větví lépe než květina ze semínek, podle mě je to úplně stejné

Warior: Pochopitelně jak píše SCRAT, u pěstování ze semínek je problém s výskytem samců, kteří jsou u tohoto stylu a vůbec u všech používaných metod indoor nevhodní. Prostě škoda na ty chlapy toho světla

Šáhni po řízkách a budeš v klidu.

Old Post 18-12-2005 v 22:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hogi
Stálý Člen

Karma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak rozjeď semena, udělej testovací řezy na určení pohlaví, vytrhej samce, a ze samic udělej řízky, který pak necháš vyrůst a vykvést. Takhle to udělám taky, protože se k řízkům nedostanu.

Mini LED box by Hogi
Mini Clone Box by Hogi
LED Box by Hogi 2.0

Old Post 19-12-2005 v 09:47 AM
hogi je offline   Profil uživatele hogi   Find more posts by hogi   Foto galerie člena hogi   Click here to Send hogi a Private Message   Add hogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

imugnio:
citace:
ale vůbec si těch mých keců nevšímej a dělej co chceš

no mám problém,že nemám zrovna přístup k řezům a chtěl bych to rozjet pokud možno ještě před vánocema...když už jsem teda u toho, byl by někdo ochotný mi poskytnout nějaké klony poku domžno vhodné na ScroG??? jsem ze severní moravy/slezska...

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 19-12-2005 v 20:34 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bloz
Nový Člen

Karma uživatele Bloz - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

určitě si sežeň řezy protože jsem skoušel jet SCROG a z 12 kytek jsem měl 3 samce...je to paak hnus když je všechno zničeno......fakt udělat matku a pak jenom řezy...a nebo si od někoho koupit.....

Good luck

Old Post 20-12-2005 v 09:03 AM
Bloz je offline   Profil uživatele Bloz   Find more posts by Bloz   Foto galerie člena Bloz   Click here to Send Bloz a Private Message   Add Bloz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

no a tak mě napadlo,co takhle zkusit SoG ze semen-tam více méně odpadá nebezpečí znehodnocení celé úrody pár samci-protože je můžeš dát kdykoliv pryč a jen kytky přendáš na menší plochu...jestli jsem to teda správně pochopil...

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 21-12-2005 v 07:34 AM
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od nsk
Takze jestli mash hodne tech sazenic rozjed SoG a az dokoncis 18/6 (respektive az poznas pohlavi) vyber tu kytku, ktera se ti bude zdat nej ve stepeni, nejodolnejsi.......... a z ty udelej matku.

ale v tomto pripade by ta rastlina musela najprv vykvitnut, a potom by bola opat prepnuta na rast. nie je to prilis sok pre tu kytku? Ja som zistil pohlavie zakryvanim jednej vetvicky, takze iba ta jedna vetvicka zacala tvorit kvety.

Dalsia moznost: zaviest matkaren, zo vsetkych rastlin narobit klony a z tych urobit SOG - aj bude dobry vynos, aj zaroven zistis pohlavie rastlin. (Len treba nezabudnut oznacovat kvetinace ) Z matiek si potom nechas tu, ktorej klony sa ti najlepsie pozdavali.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 21-12-2005 v 15:26 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

já jsem docela natěšenej na ten ScroG,takže se pokusím sehnat někde řezy,jelikož jste mě opravdu přesvědčili,že ze semen je to pi*ovina jinak tu matkárnu budu muset taky časem pošpelit,ale teď na to fakt nemám podmínky...bohužel
ale jestli se nepodaří sehnat klony,tak asi zkusím aspoň SoG,ale budu vás i dále informovat

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 21-12-2005 v 22:01 PM
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

IMUGNIO: no abych se přiznal,tak jsem si tomusel přečíst asi 3x než jsem to pochopil aleteď už je mi to docela jasný,uvidím ještě,jak pošpelíme ty řezy a podle toho se pak rozhodnu

no každopádně z mi, jako nezkušenému growerovi, z tohodle vyplývá jedna podstatná věc, že matkárna s klonárnou jsou naprosto nepostradatelné

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 22-12-2005 v 12:52 PM
Pajusa
Stálý Člen

Karma uživatele Pajusa - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

hoši todle to je ze semena

je to jack herer

Old Post 22-12-2005 v 18:55 PM
Pajusa je offline   Profil uživatele Pajusa   Find more posts by Pajusa   Foto galerie člena Pajusa   Click here to Send Pajusa a Private Message   Add Pajusa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Pajusa: no to teda RESPECKT! dej nám víc informací o svém growu!

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 22-12-2005 v 19:33 PM
Pajusa
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

hosi dam vam v ice iformaci je tady hoši a sou to všechno samice protože to sou seminka normalni ale byly na podzim za oknbem a co se mneni perioda svetlatak bylo vice tmy než svetla tak samci hned rašily a tak samce sem vyhodil a zustali samice tady je odkaz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20654

Old Post 23-12-2005 v 07:13 AM
Pajusa je offline   Profil uživatele Pajusa   Find more posts by Pajusa   Foto galerie člena Pajusa   Click here to Send Pajusa a Private Message   Add Pajusa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajusa
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Jono chce to řizky nechat si nejakou matku nebo si ji udelt ale už je pozde ja to už stoho nebudu vydelavat

Dodat foto v pondeli nebo v nedeli at de videt rozdil

dodam dalši foto až tak v pondeli nebo v nedeli at tam je videt že to povyrosttlo zatim se tomu pekne dařiii

Old Post 23-12-2005 v 11:37 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-03-2012 - SCROG ze seminek - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás