Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím... Mám problémek, se kerým si moc nevim rady. Moje mladá nesnáší kouření (cigaret ), ale odpůrcem trávy není. Ráda by si se mnou i dala, ale prostě to do sebe nenatáhne, vdycky se začne dusit a to i přez vodnici. Nevíe jak mi pomoct? Je mi jasný, že zde budou rady typu "určitě jí, tak upeč jějaký fajnový koláčky", ale já bych si s ní rád dal toho špeka, aby věděla...
Wokap tak to mas VPOHO ja som myslel ze mas rovnaky problem ako ja, ja moju nemozem presvedčit za nič aby hulila
tvoja chce hulit ale jej to nejde ...toje len technicka zalezitost
bud za 1) požičaj ju Udlovi
za 2) myslim ze vikendova chata s kamošmi huličmi ju to uz nauči
inac ten vapik je ok,ale sam som z neho kalil a moc som z toho nebo nadseny, kdežto moja zenska z toho bola dost mimo...takze fungovat to moze
NEkro, mjslim ze to je reseni na trochu jine huleni nez mel Wokap na mysli. jinak nevim jestli je dobre neco menit kdys uz je to dobre, treba holka ma jinou (vsichni mame jinou) physiologii a ti cistousky plice nechtej pana koure do sebe. a tak jse mozna budes muset smirit s tim ze kolacky jsou o.k. a alespon tady zustanou nejake zdrave lidi ktere jse o nas muzou starat az budem mit vsichni ostatni Raka.
... anebo samozrejme tojak vaporizer----------->vapir 1, stoji to za investici??? jak rikal papaya si ho muzes pujcit.. skusit. vyhulit. a preju hodne stesti.
Hele fakt dík všem za projevenou snahu, hlavně pak Udlákovi . Právě za hodinu odjíždíme na hory dělat instruktorák na SNB a tak až se vrátíme, dám info, jestli se něco změnilo!!! Doufám, že nezůstane jen u toho co radil NEKRO
Každopadně by měla začínat pomalu. Vzpomeňme na svoje začátky. Já se taky mohl udusit. Ale nyní mňam mňam. Bohužel či bohudík, já jsem asi vzácný případ, že i přes to první vychrchlávání plis jsem měl dobrej model s kámošem a byl jsem skouřenej fakt skvěle. Bylo to ve skautskym táboře kterej jsme jim hlídali přes noc, ale to patří do jinýho fora. Prostě sežeň nějakej jemnej neškrábavej model a pomalu jí to nauč... Pak dej určitě vědět jaký to je. By mě zajamlo jakou mladou si najdu já. Jestli nebude hulit tak nevim co budu robit...