Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tak premyslel, ze jelikoz dost cestuju a v tom nejsem urcite sam, uz nekolikrat se mi stalo, ze jsem nemel kam slozit hlavu,, kort pri spatnem pocasi je to ohubu....
Co takhle vytvorit nejakou sit zachytnych mist? Maslim, ze pokud nekam jedes a vis ze tam a tam je nejaky srub kde se da schovat pred destem a jeste s nekym zadunet a pokecat, popr. zahrat na nejake ty bubny apod. tak je to fajn.... zvlast dobre me to prijde pro období festáků, kdy hromada lidí jezdí po republice.....
OSOBNE JSEM OCHOTEN HODIT JAKO PRVNI DO BANKU SRUB, DALEKO OD LIDI NA JIHU MORAVY.... TED JSME HO DODELALI A ZATIM TAM CHODIME HRAVAT NA DJEBLE, DIDGERIDOO, KYTARY A VUBEC....... A TAKY SE TAM FEST DUNÍÍÍÍÍÍÍ...........
CO VY NA TO LIDICKOVÉ EVIL:
Výbornej nápad, mít po celý republice spřízněné facility, kde se dá smouknout s novými lidmi. Je skvělé že kuřáci mj ač rozdílná to banda, mají jedno společné, a to že jsou hodně v pohodě... Až tam pojedu, určitě se zastavím .
musím se přidat... mám taky volnou kapacitu - jak na chatě(30 lidu - i více) tak i v bytě.....
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
Aj Slovensko sa pridava resp. Poprad spolu s Vys. Tatr.(nadherne prostredie, cisty vzduch, sama pozitiwna energia, ci w lete ci w zime) je otworeny ludom dobrej vole. Ludia spustit sa na sankach po sankarskej drahe a ficat si to dole rychlostou vacsou ako 40km/h spolu s kombinaciou s perf. matrosom je la ideal. Chata ci ubytko nie je ziaden problem.
Mefisto, ty se máš, Vysoký tatry a Poprad, jak na jaře, tak v létě, tak na podzim, tak v zimě!
Tam musí bejt pokouřeníčko, v takový nádherný přírodě!
Kdybys měl něgdy chuť navštívit Prahu smrdutku, dej vědět, poskytnu ti gratis ubytování, bratře!
co by z toho nekdo mel, ze by zjistil mou adresu? Mysim, ze cim bude vetsi skupina hulicu, kteri se poznaji lip a jsou z rozlicnych koutu, tim driv je takova komunita schopna hnout kormidlem dejin kupredu, zpatky ni krok..... a legalizace je zadvermi......
ale to je ta první půlka, člověk je krásný ve svých snech a tužbách. Ale ta druhá půlka je právě o tom tvém: co by z toho kdo měl. Lidi jsou prostě ve velkých číslech spíš zlí. A nečekej v jejich počínání logiku, vždyť ukájejí třeba bonzáctvím svou vlastní zvrácenou potřebu. Promiň, nechtěl jsem mudrovat, chtěl jsem jen varovat.
jo nápad je to pěknej ale jak někdo psal bacha na fízly, s těma chatama by to snad bylo i jedno, ale jestli máte doma pěstírny tak bych dal na benga pozor, jsou to kurvy a nechápou, že nejsme dealeři
jinak zatim bydlim se starejma, tak že byt poskytnout nemohu ale rád bych, jestli bude někdo pořádat nějakou cestu za neznámýma huličema, třeba do těch tater, tak bych se rád přidal, co něco vymyslet???
Existuje realna moznost zabezpecit chatu v malebnom prostredi Tatier. Rad by som s pomocou vsetkych co by mali zaujem strawit Silvester ci uskutocnit session, tuto akciu zorganizoval. Teoreticky zaujem ?