Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Naprosto evidentní reklama na řízky.Tohle se mi nelíbí...
Edit to sauruss:já nezpochybňuju kvalitu kozzyho řízků a třeba to i machr je.Jde o to, že tohle není bazar a kozzy si tu dělá 100% reklamu.Nemám nic proti němu, ani proti jeho byznysu, ale indoor galerie neslouží k obohacování se.Btw je to i v pravidlech a dostávaj se za to trestný body.Jinak ten budha je móc pěknej...
EDIT 2:Tak srabáčku cos mi dal červenáčka za absolutní pravdu co jsem tu napsal: NASER SI DO HUBY TY SRABE!!! ...a za tím si kurva stojím.
to Apofiss: Tohle je evidentní ukázka toho, že Kozzy má dobrý řízky a že je machr. Něco jsem už sklidil a nikdy mě nezklamal. Hold dobrej matroš. Seš borec Kozzy.. čuss
PS: To je Budha od něj
Nedá mi to a musím tenhle thread taky komentovat. Co se týče kvality kozzyho řízků, tak jsem byl spokojen. O tom se můžete přesvědčit v mém threadu, není to sice ideální grow, ale za to si už můžu sám. To, co tady kozzy předvádí je KOMERČNÍ reklama, protože kozzy pěstuje(co já vím) jen a jen pro kšeft. To zaprvé a zadruhé, nemyslíš kozzy, že si docela protiřečíš? Tenhle text určitě poznáváš:
citace:
Původní příspěvek od kozzy Proč bych pěstil v tom smyslu co zde píšete? Já mám doma jen pěkné okrasné rostliny a kdo si je ode mě bere, tak skoro každýmu doporučuju, aby je nenechal nakvést, protože potom už je to pěstování mariuany. A pro mě je rozdíl mít doma rostlinku, která je pěkná a roste a nebo rostlinu která kvete. Ale to už je věc každýho co s tou rostlinkou dělá.
Lidi jsou různý, někdo některý odrůdky chválí a od jiných slyším zase jejich hanění.
A když někdo pak napíše že Budha je strašnej, ale zhuloval fajn ??????????, tak co na to říct.
EDIT: Byl jsem upozorněn na to, že mnou citovaný příspěvek už není aktuální, protože je z jiného roku. S tím sice nesouhlasím, ale slíbil jsem, že o tomto budu informovat i ostatní, aby si mohli udělat nezkreslený obrázek. Tak tedy vězte, daný příspěvěk se vztahuje k datu: 15.1.2005
Z jiného roku?!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.