Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdáreček,groweři,mám dotaz. Co kdybych skusil kytky pěstovat přímo na hnojišti nebo v jeho těsné blízkosti??? nemáte s tím někdo skušenosti??? nespálí se,když je tam jako malé budu přesazovat???a asi to bude třeba i trochu provápnit,co???
předem díky vám všem
to samý mám v plánu taky na jaro, akorát, přisypu zeminu aby to nebylo tak ostrý, ale co sem tu o tomhle čet, tak je dobrý to tam mít už od semínek, jinak hledej
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
já sem dal letos 2 pokusně...byly sazený docela pozdě a ze začátku se trochu pálili listy ale pak to hrozně rychle vyjelo...chut nebyla dobrá ani špatná
MiraQ:no tohle je sice kravskej hnůj,ale uleželej je teda pěkně...to hnojiště už tam pěknejch pár let je...
to all: a nemusí se nějak upravovat ph??? mám takovej pocit,že by se to asi mělo trochu zavápnit nebo ne?
Jak CD tak ten superskunk byly pěstovaný na hnojišti(rok starym)
Ta 1. kytka už má skorem 4 m a je to největší hovado co jsem kdy viděl. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18409
Out bych zase tak neřešil takový vychytávky,hnůj je v poho(samo že záleží z čeho je )
Kytky jsme už nepřihnojovali pouze Phythamin+Bioalgeen
když dáš hledání určitě něco ještě najdeš
ps:počítej s opravdu silnou zemitou chutí a s pořádnou nakládačkou při kouření
Já to nikdy nedělal,nejsem zas takovej puntičkář abych měřil Ph půdy(hnoje) venku,kytka si s tim poradí,trochu to nahoře něčim provzdušnit a ostatní nechat na přírodě.
KABUTO: další neznámou pro mě zůstává genetika,protož už mě nebaví pěstovat noname,nemáš náhodou nějaká semena z toho superskunku??? nebo nějaký podobný masakr?
Letos jsem naštěstí (??) bez semen.
Jediné co se mi povedlo pokřížit a to záměrně je C99xSTL(50dní) se Santa Marií.
Na příští rok budu kupovat a budu se řídit zkušenostmi pár členů (Time,Ddt ...)
Ps 2/3 toho skaňoura jsme přišli(jak je u nás v Čechách zvykem !!!Grrrrr)
hele my jsme drive hodne vyuzivali takovy ty jzdacky hromady porostly vysokym plevelem a vzdycky 3metrovy kytky akorat ze nekde pak stala chut za ho**o myslim ze provapnit rozhodne pomuze protoze kravskej hnuj je silene kyselej ovsem jednou jmse zasadily na kompostu a to byla masirka :-)