Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak rika vlcek naky infa jak je skrin velka cim svitis jak vetras cim hnojis co tam mas atd atd....
btw presouvam do galerky
odkaz od jedule ti snad pomohl...
nove fotky...takze pokusam sa o bubler lebo v zemi som mal furt problemi....nerastili,vedli a coja viem co.teraz vduchova pumpa, pc vetak ako medium som pouzil perlit lebo do vyplati je daleko a na keramzit zatial nuku kess.inak sa jednej dari az na male blednutie listov.foto druha asi problemi s teplotou vodi listi su takmer fialove cela kvetina je zvednuta.ako hnojivo som pouzil NPK.
noo ten substrat je dost shit.....a po druhe...tie klony alebo co to je vyzeraju ako nezakorenene...prehnojene a spalene...naozaj amigo skus to odznovu...
menej zalievat, hnojit az zakorenenu rastlinku (ak nevidis korene, rataj cca 2-3 poschodia ked vyrastie ma uz huste korienky a je schopna prijimat ziviny ktore jej nagrciavas:-))
Co znamena ? Pouzil som hnojivo NPK? Myslis ako klasicke polnohospodarske NPK, granluky?? fuu to by som moc nedaval......